Veerhuys C1

Veerhuys C1 ook naar finale West1

By april 14, 2018 No Comments

13-4-2018.

Het eerste play-off duel tegen Kondo C1 eindigde in een 6-1 overwinning voor Veerhuys C1. De return wedstrijd in het Zaanse was minder productief , maar werd wel door Veerhuys met 2-3 gewonnen. Het team heeft zich wederom geplaatst  voor de finale West 1. De tegenstander op vrijdag 20 april is dan White Stones en dat had iedereen ook wel verwacht. De finale wordt gespeeld in sporthal de Kreek waar ook de finale van Veerhuys D1 op deze avond wordt gespeeld.

Veerhuys C1 kwam aan de leiding via een goal van Jose. Jan speelde niet vanwege een zware blessure vorige week opgelopen op het veld bij Hollandia. Veerhuys C1 liep uit naar een 1-3 voorsprong door goals van Lars

en Marijn.  Kondo  Budjang  scoorde ook nog een keer  door een vrije schop waarbij de muur niet goed stond. De uitslag had echter ook veel groter kunnen uitvallen in Hoorns voordeel, maar veel kansen met name bij de tweede paal werden net niet benut. Vrijdag aanstaande is er dus de belangrijke finale van West. De winnaar plaatst zich voor het NK op 13 mei. Veel succes boys.