NieuwsVeerhuys C1Veerhuys C2Veerhuys C3

Veerhuys C1 (O15.1) wint van Zeemacht (5-2)

By februari 12, 2023 No Comments

Veerhuys O15.2

10-2-2023.

Veerhuys C1 , C2 en C3  kwamen deze avond  in actie.

Veerhuys C2:  moest alweer naar Amsterdam uit tegen Hoco C1. Bij de C2 ontbrak Tim maar het gaat intussen al een stuk beter met hem na zijn operatie.  Tim kwam kijken. Goed gedaan topper. Marijn was ziek dus ook niet inzetbaar en daarom was Lars aan het team toegevoegd. Het werd in Amsterdam 4-1.

Veerhuys C3:  speelde ook uit. Tegen SVW C1 werd met 3-6 gewonnen.

Veerhuys C1 won met 5-2 van Zeemacht.

Veerhuys O15.1

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

Deze avond stonden in sporthal de Kreek de JO15-1 teams uit Hoorn en Den Helder tegenover elkaar, oftewel Veerhuys tegen Zeemacht. En waar voor de winterstop tijdens het  duel in Den Helder  een 0-3 voorsprong werd weggegeven omdat de geelhemden die avond  geen antwoord hadden op het voornamelijk fysieke spel van de jutters, was deze avond alles anders.

Er werd vanaf de aftrap gelijk goed gevoetbald en  ook  werd de tegenstander geen mm ruimte gegeven. Dit goede spel resulteerde al snel in 2 prima uitgespeelde doelpunten en was de wedstrijd onder controle. In de laatste 7 min van de 1e helft kwam de spits van Zeemacht 1x goed vrij voor het doel en scoorde de 2-1. Toen er bij Veerhuys ook nog een speler met geel uitgestuurd werd en Zeemacht een vrije trap goed inschoot leek de spanning even terug in de wedstrijd en was de ruststand 2-2.

Maar op deze 2 kansen na is Zeemacht verder niet in de wedstrijd gekomen en was Veerhuys de boven liggende partij met goed voetbal en vooral veel energie en werklust. En zo wisten de geelhemden de 2e helft nog 3x te scoren en werd de wedstrijd keurig afgesloten met een 5-2 eindstand.

Dit is een prima resultaat tegen deze lastig te bespelen fysieke ploeg.  Er is de afgelopen maanden veel vooruitgang geboekt  en laten de spelers van Veerhuys zich niet zomaar meer aan de kant zetten, er wordt  geknokt voor elke meter en voor elke bal en dat is mooi om naar te kijken.

Doelpunten deze avond: Brasen 2x, Owen 2x en Tije 1x.