NieuwsVeerhuys C1

Veerhuys C1 Nederlands Kampioen

By mei 18, 2014 No Comments

55Veerhuys C1 is op de Nederlandse kampioenschappen zaalvoetbal voor de jeugd in Sittard Nederlands Kampioen geworden.

Na het behalen van het kampioenschap in de Topklasse, behaalde ze ook de titel in West 1. Hierdoor ging Veerhuys door voor het kampioenschap om de Nederlandse titel.

20140517-C1-NK-235In Sittard werd het NK gespeeld. In de poulewedstrijden werd de eerste wedstrijd met 4-1 gewonnen van Beringe/Printradar. Justin nam drie treffers voor zijn rekening.De tweede wedstrijd moest Veerhuys het opnemen tegen Real Camarades. Na een 0-1 achterstand door een scheidsrechtelijke dwaling kwam Veerhuys goed terug en won ook deze wedstrijd met 4-1.

In de kruisfinale moest Veerhuys het opnemen tegen Sporting Den Haag. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 6-1 waarna de finale een feit was.

In de finale moest Veerhuys het opnemen tegen ZSW uit Wijchen. Een spannende wedstrijd die eindigde in een 2-1 overwinning waarmee de titel voor Veerhuys C1 een verdiende titel is. Gefeliciteerd! Een knappe prestatie en een prachtige afsluiting van een mooi seizoen.

Alle Nederlandse titels belanden in West 1. Bij de D-junioren werd Vennewater kampioen en bij de A-, en B-junioren FCM/Dichtbij. De landstitel in de Eredivisie ging naar stadsgenoot Hovocubo. Een mooie dag voor West 1.