Uncategorized

Veerhuys blijft op koers voor de herkansingswedstrijd

By april 22, 2024 No Comments

Archieffoto : Marcel Rob

BREDA Veerhuys scoorde dit weekend zes punten in het dubbelprogramma en blijft daarmee lijstaanvoerder in de herkansingsronde van de eredivisie.

Bron NHD
Nadat vrijdag Scagha in De Vredehof met 7-3 was verslagen, scoorde de formatie van Anand Jagdewsing zondag in Breda ook zeven keer: 4-7.

Door de zege houdt Veerhuys de beste papieren om zich te plaatsen voor de ’brugwedstrijd’ tegen de nummer zes van de kampioensgroep. De winnaar van dat duel mengt zich nog in de strijd om de landstitel. Met nog drie wedstrijden te spelen is de marge op Groene Ster – dat dit weekend twee overwinningen boekte met slechts één doelpunt verschil – twee punten.

In Breda had Veerhuys weinig moeite met ZVV Kroeven. Halverwege was de stand al 1-4 in Hoorns voordeel. Topscorer David Albert nam twee doelpunten voor zijn rekening en voegde er daar in de tweede helft nog een aan toe.

Toen Veerhuys een marge van vijf treffers had gerealiseerd (2-7) scoorde de thuisploeg nog tweemaal, maar de zege van de bezoekers kwam niet meer in gevaar.

ZVV Kroeven-HV/Veerhuys 4-7(1-4). Doelpunten Veerhuys: Albert 3, Van Londen, Koeman, Dol, De Moel.

Verslag NHD