Veerhuys 1

Veerhuys behaald belangrijke punten tegen Leekster Eagles

By februari 15, 2014 No Comments

imageHOORN – Veerhuys heeft zichzelf vrijdagavond van de nodige lucht voorzien. Dankzij een 4-3 overwinning op Leekster Eagles weet de club zeven duels voor het einde van de competitie dat het zich geen zorgen meer hoeft te maken over mogelijke degradatie uit de eredivisie.

De zege op de gasten uit Groningen, die nog wel degelijk moeten knokken voor lijfsbehoud, kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Leekster Eagles trok zich terug op eigen helft en probeerde Veerhuys te verrassen met countervoetbal. De Hoornaars hadden moeite om de verdedigingslinie te slechten en scoorde voor rust dan ook niet. De bezoekers deden dit wel: 0-1.

Na de pauze schroefde Veerhuys het tempo op. Het resulteerde in Hoornse treffers van Dennis Pals, Maarten Zuiker, Wesley Donkers en Shevan Mirachor. Hoewel Leekster Eagles ook nog twee keer scoorde brachten de zaalvoetballers de zege veilig thuis.

De zege maakt het gat met de onderste plekken elf punten. Helaas voor Veerhuys bedraagt het gat met de plekken die recht geven op deelname aan de play-offs zeven punten. De competitie zorgeloos uitspelen lijkt dan ook het enige dat de ploeg nog rest de komende weken.