MededelingenVeerhuys B2

Veerhuys B2 in play-offs tegen Veerhuys B1

By maart 19, 2016 No Comments
Archieffoto

Archieffoto

18-3-2016.

De uitwedstrijd van Veerhuys B2 tegen Hovocubo B1 moest gewonnen worden om gunstig in de play-offs te starten, want niemand wil graag tegen Veerhuys B1 beginnen. In sporthal de Opgang kwam Hovo halverwege de eerste helft op 1-0. Binnen de minuut lag de gelijkmaker via Jay binnen. Daarna was er voor de B2 een slechte fase. Een aantal persoonlijke fouten zorgde ervoor dat de thuisploeg uit liep naar 4-1.

In de tweede helft kwam Veerhuys goed terug via 2x Jay en 1x Sebastien op 4-4. Met nog maar drie minuten te spelen; er  moest  gewonnen worden om Hovo B1 te passeren op de ranglijst, koos Coach Ellen voor de vliegende keep Max en dat was een wijs besluit. Veerhuys B2 kreeg  hierdoor nog twee opgelegde kansen om de wedstrijd in 4-5 te laten eindigen, helaas werden die niet benut. Hovo profiteerde vlak voor tijd door balverlies van de B2 te verzilveren in het lege doel.

Beide teams gaan naar de play-offs. Veerhuys B2 vindt daar in de Veerhuys B1 een tegenstander van formaat die alle wedstrijden heeft gewonnen. Dat wordt dus een kraker. Grote complimenten voor de B2 nu al, want het team is onder coach Ellen enorm gegroeid.