Veerhuys B1

Veerhuys B1 wint ook van Scagha (8-5)

By maart 4, 2017 No Comments

Archieffoto: FrankFotograafBrussel

3-3-2017.

In de topklasse blijft Veerhuys B1 rustig maar gestaag zijn ding doen en dat is winnen. In sporthal de Vredehof was Scagha B1 de tegenstander. De thuisploeg speelde bepaald niet haar sterkste wedstrijd van het seizoen , maar via de nodige ervaring werd er wel met 8-5 gewonnen. Timothy scoorde 4x, Floris 2x Robbie en Stef beiden 1x.

Het lijkt erop dat ook dit Veerhuys team zich reeds kan opmaken voor de play-offs die in april starten.

Van de KNVB: Play-offs

Graag brengen wij jullie op de hoogte van de procedure m.b.t. de play-offs voor de JO17 Topklasse om te bepalen wie de kampioen van het district wordt.

Aansluitend op de competitie, de laatste speelronde wordt gespeeld op vrijdag 31 maart, starten we met de play-offs. Net als voorgaande seizoenen worden de nummers 1 en 4 en de nummers 2 en 3 van de reguliere competitie aan elkaar gekoppeld. Het laagst geklasseerde team speelt daarbij eerst een thuiswedstrijd, waarna de return volgt bij het hoogst geklasseerde team van de reguliere competitie.

Indien twee of meerdere teams gelijk eindigen in punten wordt de stand bepaald door het doelsaldo. Is dit ook gelijk, dan volgt een beslissingswedstrijd.

Elke play-off moet een winnaar opleveren, dat betekent dat indien na 2 wedstrijden de wedstrijdpunten en het doelsaldo gelijk zijn er een winnaar wordt verkregen door het nemen van strafschoppen.

De play-off wedstrijden worden gespeeld op 7 en 21 april. De winnaars van de play-off wedstrijden plaatsen zich voor de finale, welke gespeeld wordt op zondag 30 april tijdens de districtsjeugdkampioenschappen in sporthallen Zuid te Amsterdam. De winnaar van de finale is de kampioen van het district en plaatst zich voor het Nederlands kampioenschap dat wordt gehouden op 14 mei 2017 in Sporthallen Zuid te Amsterdam.