NieuwsVeerhuys B1Veerhuys B2Veerhuys C1

Veerhuys B1 wint met grote cijfers (16-2), Veerhuys B2 verliest nipt (2-3), C1 verliest met 1-3

By januari 11, 2020 januari 13th, 2020 No Comments

10-1-2020.

Veerhuys O17/1 speelde deze avond in de Kreek tegen hekkensluiter Vennewater B1.  Bij de B1 ontbraken twee spelers vanwege een blessure, maar desondanks was het verschil met Vennewater groot gezien de 16-2 overwinning. Veerhuys B2 speelde in de Kreek tegen het hoog geplaatste Marlene B1 en verloor nipt met 2-3.

Veerhuys B1:

Na acht minuten opende Jose de score en twee minuten later na een assist van Jeffrey scoorde Jose ook goal nummer twee. Niet veel later was het Lars die de assist gaf die afgerond werd door Jeffrey. Na een goal van Jan en een goal van Rein leiide Veerhuys met 5-0. Vennewater scoorde een tegen goal achter de goed keepende Bart, maar vlak voor de rust later liep Veerhuys B1 alweer verder uit. De assist kwam van Melle en Jose maakte zijn derde treffer. Na de pauze was het gelijk weer raak na een schitterende solo van Jose. Jan maakte zijn tweede goal bij de tweede paal en Jeffrey scoorde de 9-1. De koek was echter nog lang niet op, uit een assist van Rein tekende Jan voor zijn derde goal van de avond en daarna jawel scoorde Jose vier maal op rij. Lars maakte goal nummer 15 en in de slotfase trof ook Vennewater nog een maal doel. De laatste goal was echter weer voor Veerhuys, deze kwam van de voet van Melle.

Foto’s Jan

Veerhuys B2:

In sporthal De Kreek speelde op het zelfde tijdstip Veerhuys B2 tegen het hooggeplaatste Marlène B1 een knappe wedstrijd. De thuisploeg  miste drie spelers maar de stand bleef lange tijd 1-1 via  doelpunt Wes. Melle Vermaat (assist Jamie) bracht in de tweede helft met zijn goal het team op voorsprong maar zes minuten later volgde toch de gelijkmaker. Drie minuten voor tijd scoorde Marlène de winnende goal. Uitslag 2-3.

Veerhuys C1:

Veerhuys O15/1 speelde in de Vredehof tegen Scagha. Het team begon goed maar verzuimde door te drukken en ook werden de kansen niet goed benut. Een gelijk spel was op zijn minst verdiend geweest maar het kwartje viel de verkeerde kant op. In plaats van 2-2 te scoren want er waren kansen, belandde even later  een ongelukkige bal via de rug van Jayden in de goal.  Voor Veerhuys C1 scoorde Sil. Uitslag 1-3.

Foto’s Jan