Veerhuys B1

Veerhuys B1 wint met 7-3 van Lebo

By maart 9, 2019 No Comments

8-3-2019.

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Veerhuys B1 (o17/1) miste in de wedstrijd tegen Lebo door blessures meer dan het halve team. Daniel, Jose, Lars,Rein, Abdul en Ayane waren allen niet inzetbaar. Gelukkig waren de meesten wel aanwezig om het team aan te moedigen. Veerhuys B1 kreeg versterking van Che en uit het C team van Melle en Jesse. Het werkte prima en onder leiding van Joost en Remco werd een ruime overwinning behaald.

Melle opende score en daarna was het Tiger die voor de 2-0 zorgde. Na de pauze scoorde Che de 3-0. Lebo kwam middels een goal even terug, maar daarna liep Veerhuys overtuigend uit naar 7-1 door twee goals van Job en via Jesse en Jan die beiden 1x scoorden. Dat Lebo in de slotfase nog iets terug deed was niet meer van belang. Goed gedaan team.

Frank heeft zowel van de B als van de C en Jong Veerhuys veel foto’s gemaakt. Een aantal hiervan staan reeds op ons face-book. Deze worden later hier op de site ook bij de verslagen toegevoegd.

Veerhuys O17/1-Lebo O17/1 7-3

De jonkies van de O17/1 worden momenteel geteisterd door een ware blessuregolf.

Nadat we Lars al een aantal wedstrijden moeten missen door een hardnekkige blessure en Abdullah de vorige wedstrijd geblesseerd uitviel sloten deze week Rein, Daniël, José én stand-in  Ayale aan in de overvolle ziekenboeg. Gelukkig konden O15/1 spelers Melle en Jesse aansluiten en maakte Che zijn rentree bij Veerhuys.

Vanaf de aftrap liet Veerhuys zien geen ontzag te hebben voor de technisch begaafde en sportief spelende spelers van Lebo. Daar waar Lebo in eerste instantie het tempo probeerde laag te houden was Veerhuys direct vel op de bal en lukte het al snel het tempo van de wedstrijd te bepalen. Door een snelle aanval over diverse schijven wist Veerhuys via Melle fraai de 1-0 op het bord te zetten. Amper bekomen van deze flitsende aanval stond de 2-0 al in de boeken. Ditmaal via een mooie goal van Tiger, opnieuw vooraf gegaan door een aanval uit het boekje. Achterin hielden Merijn en Job de boel goed dicht. Daarnaast toonde keeper Robin opnieuw zijn klasse middels fabelachtige reddingen.

Vrijwel direct na rust wist Che zijn rentree op te luisteren door hard en gericht de 3-0 binnen te schieten. Alhoewel Lebo nog iets terugdeed door de 3-1 te scoren maakte Job met 2 fraaie goals de 4-1 en 5-1. De Veerhuys show ging door wat resulteerde in fraaie aanvallen en dito goals van Jesse, 6-1 en Jan 7-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Lebo nog de 7-2 en zelfs de 7-3 te scoren. Door dit resultaat heeft de O17/1 plaatsing voor de play offs nog in eigen hand.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel