NieuwsVeerhuys B1Veerhuys B2

Veerhuys B1 pakt door winst op Bergen koppositie in topklasse. B2 speelt gelijk bij Lebo (5-5)

By januari 18, 2020 januari 21st, 2020 No Comments

17-1-2020.

Veerhuys B2:

Veerhuys B2 speelde in Amsterdam tegen Lebo B1. Het team kwam met 2-0 achter, maar wist zich knap te herpakken. Finn scoorde de aansluitingstreffer en bij een 3-1 stand deed het dat ook een tweede maal. Weer liep Lebo uit maar kwam ook Veerhuys terug in de wedstrijd door een goal van Wes. Toen Jesse de 4-4 maakte werd het heel spannend, want het was wederom zes minuten later dat Lebo op voorsprong kwam. Gelukkig wist tegen het einde van de wedstrijd Wes de gelijkmaker te scoren. Uitslag 5-5.


Veerhuys B1:

In dezelfde topklasse waarin  onze Veerhuys eerste jaars spelen (B2) spelen ook onze tweede jaars B junioren (B1). Bij Veerhuys B1 ontbraken de geblesseerde spelers Daniel en Nigel nog immer, maar gelukkig kon het team dit maal aangevuld worden met Aeron.

Veerhuys B1 won de wedstrijd van Bergen met 2-1 en pakte via deze overwinning de koppositie in de topklasse en dat zelfs met een wedstrijd minder gespeeld. Het grote doel van het team is niets minder dan de landstitel dit seizoen te behalen onder leiding van coach Marco.

Foto’s B1: Jan