NieuwsVeerhuys B1

Veerhuys B1 naar finale West 1 na klinkende overwinning op Hovocubo, 11-1

By april 11, 2015 No Comments
Foto Gerrie Meijer Fotografie

Foto Gerrie Meijer Fotografie

Zonder de geblesseerde Jordi die met een gebroken enkel op de bank zat maar met Daan werd er afgetrapt. Na een eerste kans van Hovocubo op de paal

Foto Gerrie Meijer Fotografie

Foto Gerrie Meijer Fotografie

en een paar goede reddingen van Levi ging Veerhuys los. In de 7e minuut maakte Daan de 1-0 door een schot vanaf de linkerkant. Gevolgd door de 2-0 van Mukhtar die de bal in de 13e minuut hoog in het doel schoot in de rebound vanaf links na een schot van Chris die door de keeper werd gestopt. Twee minuten later scoorde Tom de 3-0 uit een rebound na een corner. Hovocubo werd goed op eigen helft gehouden waardoor ze geen kans kregen om op te bouwen. Er werd goed gerouleerd wat resulteerde in 21e minuut in de 4-0. Chris scoorde na een snelle en mooie een twee met Tom. Twee minuten voor het rustsignaal maakte Arend jan de 5-0.

Foto Gerrie Meijer Fotografie

Foto Gerrie Meijer Fotografie

Na rust was het in de 3e minuut Chris die wederom na een een twee met Tom de 6-0 binnen schoot. In de 6e minuut maakte Hovocubo een overtreding op Daan die de vrije trap die erop volgde knap binnenschoot, 7-0. Een minuut later scoorde Mukhtar de 8-0. Daarop volgde enkele minuten waarin Veerhuys zowel in overtal als in ondertal kwam te staan door een aantal gele kaarten voor beide partijen. Hovocubo wist hieruit de 8-1 te scoren. In de 15e minuut scoorde Arend Jan de 9-1. De 10-1 werd gemaakt door Tom na een assist van Mukhtar in de 20 minuut en een minuut later was het wederom Tom die de 11-1 op het scorebord bracht.

Een goede wedstrijd en klinkende overwinning van Veerhuys B1. Gefeliciteerd mannen.

Op zondag 19 april is de finale tegen Veerhuys B2 om het kampioenschap van West 1.