Veerhuys A2

Veerhuys B junior Justin Baas naar AZ

By maart 17, 2017 No Comments

Veerhuys B junior Justin Baas gaat definitief naar AZ. De speler die al regelmatig in Veerhuys 1 uitkomt begon op jonge leeftijd in het team van Adri met zaalvoetballen. Samen met onder andere Jorg Ooievaar en Keyennu Lont was al als F jes en E tjes  duidelijk dat deze kids ver zouden komen. Key komt ook uit voor AZ en Jorg speelde  voor Ajax. Op het veld speelt Justin voor Always Forward, vorige seizoen stopte hij zelf bij FC Volendam om deze overstap na een jaar amateurvoetbal te kunnen maken.

Hartelijk Gefeliciteerd Justin namens het bestuur en de jeugdtak van HV/Veerhuys.

Justin: Na vier jaren bij FC Volendam te hebben gespeeld heb ik er dit seizoen voor gekozen om een ander pad naar Rome te bewandelen. Ik koos hiervoor om terug tegaan naar me oude club AlwaysForward & HV Veerhuys om mij als voetballer en als persoon optimaal te ontwikkelen en in beide gevallen volwassener te worden. Ik kan aardig zeggen dat dit is gelukt maar ik had dit zeker niet alleen gekunt. Ik wil de boys van Always Forward hartstikke bedanken dat ze me zo goed hebben ontvangen. Hetzelfde met de boys van Veerhuys ze hebben me met open armen ontvangen. Ik wil me familie & vrienden die dicht om me heen staan bedanken en Yotti Papamelodias, Marco, Antoine & Remco Sportsgroup speciaal bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt voor me. Na concrete belangstelling van diverse (top)clubs mag ik met trots zeggen dat ik volgend jaar officieel speler van AZ Alkmaar ben. #GodIsGreat #NewChapter