NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys afgetroefd door WSV/Shoepimp

By oktober 22, 2016 No Comments
20151016-s1-archief

archieffoto

HOORN – Op bezoek bij WSV/Shoepimp is Veerhuys er niet in geslaagd om de tweede zege van het seizoen te pakken. Coach Antoine Gooyers en zijn mannen moesten vrijdagavond een 6-3 nederlaag slikken.

Door Robbert Daalder – NHD


,,Wij zijn gewoon afgetroefd”, baalt Gooyers na het laatste fluitsignaal in Apeldoorn. ,,Op slimheid en fysiek. WSV heeft een aantal spelers in de ploeg die veertig, vijftig interlands achter hun naam heeft staan en dat was duidelijk zichtbaar. Ze lopen slimmer dan wij en maken kleine overtredingen op de juiste momenten.”

,,Bij de 1-0 geven wij teveel ruimte weg”, vervolgt de keuzeheer. ,,En bij de 2-1 willen wij een pass onderscheppen op een moment waarop je gewoon moet blijven staan. Dat mag echt niet gebeuren en daarom ben ik teleurgesteld in mijn jongens.”

Geen goede zaken

Veerhuys speelde na de onderbreking in een hoger tempo, creëerde kansen en maakte dan ook de 2-2. Door het fysieke verschil kwam de Hoornse formatie vervolgens toch weer op achterstand. ,,Een aantal van onze jongens wordt geblokt bij een corner waardoor WSV de tijd en ruimte heeft om op ons doel te schieten. Daarna krijgen wij onterecht een strafschop tegen waarbij Younes Daari ook nog eens van het veld wordt gestuurd. Dan kom je 4-2 achter, ga je met meevoetballende keeper spelen en loop je ongelukkig tegen de 5-2 aan. Uiteindelijk stap je met een 6-3 nederlaag van het veld en baal je dat geen goede zaken op de ranglijst hebt kunnen doen.”

WSV/Shoepimp-Veerhuys 6-3. Brouwer 1-1, Donkers 2-2, Zuiker 5-3.