Veerhuys A1

Veerhuys A1 wint in Topklasse topper van Lebo (8-5)

By oktober 12, 2017 No Comments

Foto Frank Fotograaf Brussel

11-10-2017.

De vorige wedstrijd begon Veerhuys A1 niet scherp, het gevolg was  na een ruime achterstand wel een sterke tweede helft een spannende wedstrijd. De wedstrijd tegen Lebo was vergelijkbaar, ook nu was de eerste helft niet goed met als gevolg een 0-4 voorsprong voor de bezoekers. Veerhuys O19/1 had een sterke bankbezetting en kwam misschien mede door de vele wissels niet goed in het spel. Na de pauze herpakte het team zich wederom door de spelers die goed in de wedstrijd zaten meer minuten te laten maken en door druk te zetten op de tegenstander. Het gevolg was onmiddellijk merkbaar. De achterstand werd omgebogen in een fraaie 8-5 overwinning door onder andere goals van Jesper, Tim, Jay, Sem en Floris. Bij Veerhuys was bovendien keeper Stan weer inzetbaar na zijn blessure. Ook Serkan debuteerde.

Van de wedstrijd zijn zeer veel mooie foto’s genomen door fotograaf Frank. De foto’s staan reeds op facebook en volgen ook hier nog bij het verslagje.

Foto’s Frank Fotograaf Brussel

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”286″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]