MededelingenVeerhuys A1

Veerhuys A1 pakt uit tegen Knooppunt (12-3) 4x goal Tom.

By december 21, 2016 No Comments
Foto: Frank Fotograaf Brussel

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Veerhuys A1 gaat goed het kerstreces in na een 12-3 overwinning tegen Knooppunt.

Het was de laatste wedstrijd voor de A1 ( O19.1). in het jaar 2016. Knooppunt A1 was in Hoorn de tegenstander. Het was een sportieve wedstrijd die een ruststand had van 1-1. Coach Ellen gaf in de rust aan dat het slappe spel van de eerste helft moest verbeteren en dat gebeurde in de tweede helft ook. Het werd maar liefst een 12-3 overwinning, Tom was de topscoorder met 4 goals, Tim vond drie maal het net. De overige goals waren van Jordi, Dave, Mukhtar en Stef beiden 1x.

Omdat Veerhuys A2 het topklasse duel bij Zeemacht met 2-4 won gaan de beide Veerhuys teams aan de leiding in de topklasse WEST1. Veerhuys A2 als leider op plek 1, gevolgd door Veerhuys A1 op plek 2. Lebo staat op plek 3 en Zeemacht op plek 4. Dit zijn de eerste vier plekken die op het einde van het seizoen recht geven op deelname in de play-offs.

Foto’s Frank Fotograaf Brussel (nog veel meer foto’s op https://www.facebook.com/fotograaf.ldl)
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”240″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]