MededelingenVeerhuys A1

Veerhuys A1 in finale West 1. Team wint ook 2e play-off wedstrijd.

By april 7, 2016 No Comments

6-4-2016.

De eerste wedstrijd van Veerhuys A1 werd met 7-4 gewonnen van Sandow A1. De play-off return wedstrijd werd 5-6 in het voordeel van Veerhuys. Het team heeft zich nu geplaatst voor de finale West 1. Tegenstander is dan Lebo dat Hovocubo 2x versloeg. De finale wedstrijd vindt plaats in Amsterdam Sporthallen Zuid alwaar Lebo ook haar thuiswedstrijden speelt.

Veerhuys moest het deze avond doen zonder sterkmaker Daan, die met school verplichtingen had in Duitsland en  Robbie zat met zijn arm in het gips.  Sandow begon sterk en kwam op een 2-0 voorsprong. Tom maakte de aansluitingstreffer. In de 15e minuut kreeg Arie z’n tweede gele kaart en mocht inrukken. Veerhuys had nu nog maar 1 wissel. Dave zorgde voor de gelijkmaker en hij scoorde ook de 2-3. Een tien meter trap van Jordi bracht de A1 op 2-4. Sandow maakte in de laatste minuut voor de wissel de aansluitingstreffer.

In de tweede helft scoorde Mukhtar na vier minuten de 3-5. Weer kwam Sandow knap terug, maar toen Andres de 4-6 binnen schoot halverwege de tweede helft was de wedstrijd gespeeld. In de slotminuut scoorde de thuisploeg nog de 5-6, maar dat was niet meer van belang.

Veerhuys A1 speelt op 17 april de finale tegen het Amsterdamse Lebo dat ook de grote favoriet lijkt. Omdat er deze dag ook veel belangrijke veldwedstrijden zijn is er enige verwarring. De KNVB heeft eerder echter toegezegd dat alle veldwedstrijden er uit gaan waarvan spelers in de finale zaal spelen op deze dag.