NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys 1 wint twee oefenduels, beiden met 6-2

By augustus 22, 2020 No Comments

VEERHUYS – OACN BOYS ( 6-2)

Veerhuys 1 zou al eerder oefenen, maar door een aantal vervelende en bovendien langdurige blessures bleek de selectie onverwacht erg smal. Deze week oefende het team dus pas voor het eerst in Hoorn, de tegenstander op maandag was OACN Boys. Veerhuys begon in een laag tempo aan de wedstrijd met twee wissels. De tegenstander begon goed en maakte de eerste goal 0-1. In deze fase ontliepen beide teams elkaar niet veel, Veerhuys trok echter langzaam het initiatief steeds meer naar zich toe. Bart Overtoom nam op fraaie wijze de gelijkmaker voor zijn rekening door kort van zijn tegenstander weg te draaien en via een puntschot te scoren. Voor de rust bracht Hoessein Jabir Veerhuys op voorsprong 2-1.

In de tweede helft viel al snel goal nummer drie voor de thuisploeg en daarna liepen de geel hemden uit naar een 6-2 overwinning middels onder andere twee goals van Thijs Nugter.

Foto’s: Ruud Vermeer Fotografie

VEERHUYS – GOLDEN STARS  (6-2)

21-8-2020.

De tweede oefenwedstrijd deze week was een thuiswedstrijd tegen Golden Boys. Jorg Ooievaar (terug van vakantie)  was in deze wedstrijd weer inzetbaar, maar dat gold niet voor Daan Buurman die eerder een ernstige blessure aan de kniebanden had opgelopen bij de veld oefenwedstrijd tussen Hollandia en Telstar. Ook Veerhuys speler Moussa Hadi is nog bij lange niet hersteld van zijn knie operatie.

Veerhuys speelde een leuke wedstrijd en won ook deze oefenpartij met 6-2. Sem Biezen scoorde drie maal en Aram Hakopov twee maal voor de geel hemden die in het nieuwe thuis tenue  met WF op de borst speelden. Ook Hoessein Jabir speelde sterk , hij scoorde 1 maal. Het volgende oefenduel is uit bij Zeemacht op vrijdag avond 28 augustus.