NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys 1 wint ook van TPP/Feyenoord (9-5)

By november 23, 2019 november 25th, 2019 No Comments

Archieffoto: Frank Brussel

22-11-2019.

Veerhuys 1 speelde een prima eerste helft en leidde met de rust met 6-2. Na de pauze werd het een stuk rommeliger waardoor de eindstand na een 8-2 voorsprong nog 9-5 werd. Veerhuys speelde tegen TPP/Feijenoord  zonder de nog  geschorste Daan Buurman, maar kon na lang blessure leed gelukkig wel weer de beschikking hebben over Thomas Schaap die 1 maal scoorde. Omdat de concurrentie geen verrassende uitslagen liet zien blijft het Hoornse team zich goed handhaven op plek vijf in de Eredivisie.


Bron: NHD

Veerhuys blij met zege op TPP/Feyenoord Futsal, niet met de tegentreffers

Blij met de punten, minder blij met de slotfase, waarin het nog drie treffers incasseerde. Veerhuys klopte TPP/Feyenoord met 9-5.

,,Die tegentreffers kunnen nog van belang zijn op het einde van de competitie”, zei coach Antoine Gooyers. Met lede ogen zag hij toe hoe zijn ploeg iets te veel gas terug nam bij een 8-2 tussenstand.

Over de eerste helft kon Gooyers tevreden zijn. Veerhuys kwam wel achter, maar boog die score om in een 6-2 voorsprong halverwege. Na rust werd die vergroot naar 8-2. ,,Dan is het zaak om geen schorsingen en blessures meer op te lopen”, stelde de coach. De bezoekers waren met slechts zes man naar Hoorn gekomen. ,,Maar waren wel gemotiveerd. Ze hebben een nieuwe trainer en deels een nieuwe ploeg, dus we wisten niet hoe sterk ze waren.’’

Veerhuys-Feyenoord Futsal 9-5.

Doelpunten Veerhuys: Daari 3, Hakopov 2, Biezen 2, Zwagerman, Schaap


Bron: Hoorns Dagblad

STERKE EERSTE HELFT BASIS VOOR ZEGE HV VEERHUYS

HOORN – In de Eredivisie zaalvoetbal heeft HV Veerhuys vrijdagavond een gemakkelijke zege behaald op TPP/Feyenoord Futsal. De basis voor de overwinning werd gelegd in een sterke eerste helft waarin de Hoornse formatie van Antoine Gooyers oppermachtig was.

Veerhuys kwam weliswaar op een vroege achterstand, maar met enkele fraaie treffers en prima spel had men dit voor rust al ruimschoots weggepoetst (6-2). In de tweede helft liep men verder uit om vervolgens wat gas terug te nemen en de wedstrijd te controleren. In die fase wisten de gasten echter toch drie keer te scoren waardoor de marge toch iets lager lag dan het krachtsverschil daadwerkelijk was. Op de 9-5 overwinning viel echter niets af te dingen waardoor HV Veerhuys als promovendus op een keurige vijfde plaats bivakkeert.

Namens de Hoornse ploeg werden de doelpunten gemaakt door Darri (3), Hakopov (2), Biezen (2), Zwagerman en Schaap.