NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys 1 wint in Tilburg van BE (1-3)

By april 2, 2022 april 4th, 2022 No Comments

1-4-2022.

Veerhuys speelde deze avond laat tegen een directie concurrent BE in Tilburg. Door een knappe overwinning middels twee goals van Sem Biezen en 1 goal van Jorg Ooievaar steeg het team twee plaatsen op de ranglijst naar plek 6. Een plek die recht geeft op de play-offs. Veerhuys kwam ook in deze wedstrijd weer op voorsprong maar gaf ditmaal de voorsprong niet meer weg.

Bron: NHD

Twee treffers van Sem Biezen helpen Veerhuys aan eerste zege

Veerhuys heeft de eerste zege te pakken in de kampioenspoule. De ploeg van Najib Taki won vrijdagavond in Brabant met 1-3 van BE’79.

In sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot begon Veerhuys met een 0-1 voorsprong aan de rust. De treffer van Jorg Ooievaar, op slag van rust, deed het wedstrijdbeeld geen recht aan. Het was BE’79 dat in de eerste twintig minuten de beste kansen had. Twee keer kreeg de formatie uit Hoorn hulp van de paal om een tegentreffer te voorkomen.

Na de pauze echter kwam Veerhuys niet meer in de problemen. Sem Biezen verdubbelde de score en die 0-2 achterstand dwong BE’79 ertoe om hun keeper in te wisselen voor een extra veldspeler. Dit leverde thuisclub weliswaar een goal op, maar ook een tweede treffer van Biezen. Hij scoorde in een leeg doel.