Veerhuys 1

Veerhuys 1 wint in hoofdstad van Knooppunt (3-5).

By april 7, 2018 No Comments

6-4-2018.

Veerhuys won in een sidderende slotfase bij Knooppunt ook mede door het  prima optreden keeper Barry de Wit. De drie punten waren nodig en het jonge team was er zeer blij mee. Het volgende duel is tegen en bij Hovocubo. Beelden ,verslagen en foto’s volgen hieronder vandaag op onze site. Goed gedaan mannen.

Bron: Hoornsdagblad.nl

T Knooppunt – HV Veerhuys 3-5 
Om zich rechtstreeks te handhaven in de vaderlandse Eredivisie heeft HV Veerhuys nog wat punten nodig. Op bezoek bij ‘t Knooppunt pakte de Hoornse ploeg knap drie punten waardoor het zichzelf wat meer lucht verschafte. Nadat de Amsterdammes na zes minuten op 2-0 kwamen trok Lars Ursem de stand met twee treffers weer gelijk. Na rust wisten Younes Daari, Mukhtar Suleiman en opnieuw Daari doel te treffen en zo de zege te behalen.

“We verdedigde heel gedisciplineerd en de kansen die we weg gaven pakte ik lekker vandaag”, zei Barry de Wit na afloop. “Als je de kansen tegen elkaar afzet is het een gestolen overwinning maar op het gebied van vechtlust hebben we vandaag echt honderd procent gegeven.”


Bron: Leo Giovannangelo

2018-04-06 Zaalvoetbal, Eredivisie, Zvv ’t Knooppunt – HV Veerhuys, sporthallen Zuid, Amsterdam

Foto’s Leo Giovannangelo

’t Veerhuys uit Hoorn heeft vrijdagavond een uiterst belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie. In Amsterdam won de ploeg van Antoine Gooyers verdiend met 3-5 van ’t Knooppunt waarbij strijd, passie en veerkracht de sleutelwoorden waren in deze wedstrijd.

Op voorhand zou je ’t Knooppunt direct als favoriet bestempelen want de ploeg van Hicham Benhammou heeft een sur plus aan goede spelers. Echter, de Amsterdammers speelden bij lange na niet op het gewenste niveau maar bouwden wel een prima 2-0 voorsprong op. Voor de Hoornaren zou het een lastige avond worden maar de tegenstander speelde te behouden om geen schade op te lopen met het oog op de naderende play offs. Lars Ursem van ’t Veerhuys bracht met twee knappe goals de ruststand op 2-2. Na de rust prikte Younes Daari de 2-3 binnen en was het zaak voor de Hoornaren om stand te houden. Inmiddels had de arbitrage het nodige aan kaarten getrokken waardoor Tevik Ceyar van ’t Knooppunt mocht inrukken met rood. Het overtal werd niet benut door ’t Veerhuys en kort voor het einde was ook Mark Zwagerman “de Sjaak” met rood. Ismail Ouaddouh scoorde twee minuten voor tijd de gelijkmaker maar direct na de aftrap was het Mukthar Mukhtar Suleiman die ’t Veerhuys weer op een voorsprong bracht, 3-4. Dankzij het puike keeperswerk van Barry de Wit werd de 4-4 voorkomen en in de zoemer scoorde Younes Daari de 3-5 en boekte ’t Veerhuys een belangrijke overwinning.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”326″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/home/veerhuys/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-carousel.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Zoals gezegd, Barry de Wit keepte een geweldige wedstrijd.
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/FudJ3d0to7SMjjQ
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/he29dGQzr7smj6b

Ook Mark Zwagerman glom van oor tot oor na de winst.
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/LQqTnQmaznTn9gq
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/G0Yc18z3lnNhM81

Coach Hicham Benhammou van t Knooppunt was zwaar teleurgesteld door de wanprestatie van zijn team.
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/OcHWQABrloWuZvl
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/SYcQbkyuvhKvRuk

En tot slot Antoine Gooyers van ’t Veerhuys Futsal. Hij was apetrots op zijn ploeg, temeer omdat twee belangrijke spelers ontbraken in deze wedstrijd.
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/4uquPKyxIKXrYbR
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/DuyYcDCjEtDuGRL

Nog twee wedstrijden rest ’t Veerhuys om eventueel nacompetitie te ontlopen, te beginnen met vrijdag 20 april. Dan zal de onvervalste stadsderby tegen Hovocubo Zaalvoetbal worden gespeeld in sporthal De Opgang in Zwaag.

Hier het geschreven verslag van Koen Roozendaal voor XYTO Media in het Hoorns Dagblad.
https://www.hoornsdagblad.nl/…/hovocubo-en-hv-veerhuys-pakk…

Luister ook elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur naar Sport Actueel op WEEFF, via de kabel, op 103.9 mhz (tevens 105.8 mhz en 107.1 mhz) en WEEFF.NL. (andere aanbieders kunt u vinden op onze website)
Uitzending Gemist? Kijk dan op mixcloud.com en geef als zoekopdracht sport actueel.


Bron: NHD

Veerhuys boekt kostbare driepunter tegen ’t Knooppunt

Veerhuys heeft voor een stunt gezorgd door in Amsterdam te winnen van ’t Knooppunt: 3-5. De driepunter is meer dan welkom voor de zaalvoetballers, die verwikkeld zijn in een hevige strijd om rechtstreekse handhaving in de eredivisie.

,,We hebben van de week de beelden bekeken van het duel dat asv Lebo speelde tegen ’t Knooppunt. Dat had toen gewoon kunnen winnen en wij wonnen dit seizoen juist van hun. Ik heb die jongens voor de wedstrijd gezegd dat ze net zo moesten spelen als in die wedstrijd. Ze hebben het nog veel beter gedaan.’’

Het is een prestatie van formaat gezien de leeftijd van zijn ploeg. Dennis Pals zat een schorsing uit en Mo Darri is nog altijd geblesseerd. ,,We speelden met zeven man’’, zegt Gooyers. ,,En dat tegen een goede ploeg hoor. Bij hun was ook Mo Attaibi er weer bij.’’

In de eerste helft nam de thuisclub een 2-0 voorsprong. ,,Dan kan het ook hard gaan en 4-0 of 5-0 worden. Wij gingen daarna hoger druk zetten en dat leverde twee goals op van Lars Ursem. Zij raakten na rust geïrriteerd omdat ze spelers als Jorg Ooievaar wel drie keer tegenkwamen in het veld.’’

Na de 2-3 van Younes Daari werd het nog 3-3 met ruim twee minuten op de klok. ,,Ik wilde toen coachen om een punt te pakken’’, bekent Gooyers, die Mukthar Suleiman weer terugbracht binnen de lijnen. Juist hij kreeg de bal na een redding van de Amsterdamse goalie precies voor zijn voeten. De 3-4 was de doodsteek. ,,Dit zijn kostbare punten’’, aldus Gooyers. Rijk rekenen wil hij zich met nog twee duels echter nog niet.

’t Knooppunt-Veerhuys 3-5.

Ursem 2-1 en 2-2, Daari 2-3, Suleiman 3-4, Daari 3-5.