NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys 1 wint in Apeldoorn met 3-4

By november 9, 2019 november 11th, 2019 No Comments

8-11-2019.

Veerhuys behaalde in Apeldoorn drie belangrijke punten. Het team won het eredivisie duel met 4-3 door twee goals van Jorg Ooievaar en twee goals van Younes Daari.


Bron: Leo Giovannangelo

Mheenpark, Apeldoorn

Veerhuys doet goede zaken in Apeldoorn

Apeldoorn – De zaalvoetballers van HV/Veerhuys uit Hoorn stijgen op de ranglijst na een prima zege in en tegen Apeldoorn. In een uiterst sportieve wedstrijd trok de ploeg van Antoine Gooyers verdiend aan het langste eind, 3-4, en nestelen zich thans in het linkerrijtje van de competitie.

Bekijk hier de hele wedstrijd:

Dat het een lastige wedstrijd voor de Hoornaren zou worden was vooraf al bekend want het is weinig ploegen gegeven om in Apeldoorn te winnen. Tel daarbij op dat Futsal Apeldoorn fysiek erg sterk is dus was het zaak voor ’t Veerhuys om slim en klein te spelen. Die opdracht werd prima uitgevoerd en daar waar de Apeldoornse ploeg gevaarlijk werd stond keeper Stan Vertelman zijn mannetje. Toch had ’t Veerhuys teveel kansen nodig om tot scoren te komen maar na een kwart wedstrijd prikte Jorg Ooievaar de 0-1 binnen. Dit werd ook de ruststand en werd het tweede bedrijf een uiterst boeiend schouwspel. Over en weer werden er kansen gecreëerd maar de beide keepers hielden lang stand. Acht minuten voor tijd kwam Futsal Apeldoorn weer volledig in de wedstrijd door Adem Kocak en Redouan Hazzat, 2-1, wat voor ’t Veerhuys het sein was om met een meespelende keeper te gaan voetballen. Dit stukje powerplay bracht soelaas want de stand werd naar 2-4 in het voordeel van de Hoornaren getild toen in de slotfase nog een tegentreffer werd geïncasseerd, 3-4. Uiterst belangrijke punten voor ’t Veerhuys die hiermee naar de vijfde plaats stijgen in de ranglijst.

Na afloop nam onze verslaggever enkele gesprekken op in Apeldoorn.

https://youtu.be/OUAVwYjj4w8

Abonneer ook op mijn JoepTjoep kanaal voor meer beeld en krijg automatisch een melding bij nieuwe filmpjes en live uitzendingen:
https://www.youtube.com/channel/UCH_9H73cpkxff5yTfHhd5eA


Bron: NHD

Veerhuys schreeuwt het uit na late zege in Apeldoorn

Grote blijdschap vrijdagavond bij de zaalvoetballers van Veerhuys toen de zoemer eenmaal klonk in sporthal Mheenpark in Apeldoorn. De ploeg van Antoine Gooyers boog er na rust een achterstand om in een 3-4 zege.

,,Kijk maar eens naar de uitslagen die Futsal Apeldoorn thuis neerzet’’, verklaarde Gooyers de vreugde van zijn ploeg. ,,Dit is gewoon een heel lastig uitduel om te winnen.’’

Toch leek een driepunter zeven dagen na de ongelukkig thuisnederlaag tegen koploper asv Lebo voor rust nooit in gevaar. Veerhuys was de betere ploeg, kreeg meer kansen én kwam via Jorg Ooievaar op voorsprong. ,,We moeten er alleen meer maken voor de rust. Het was net als tegen Lebo, we kregen de kansen wel, maar we maakten ze niet’’, stelde de trainer echter vast.

Veerhuys kreeg er in de tweede helft de rekening voor gepresenteerd in de vorm van twee tegentreffers. ,,Na de 1-1 denk je ’het zal toch niet’ en dan komen ze ook nog op voorsprong’’, ging Gooyers verder. Hij haalde na de 2-1 doelman Stan Vertelman naar de kant en bracht Aram Hakopov in als extra veldspeler. Bij de eerste aanval in overtal was er balverlies, maar verzuimde Apeldoorn in het lege doel te scoren. De aanval daarna maakte Younes Daari gelijk.

Via opnieuw Daari en Ooievaar nam Veerhuys snel daarna afstand van de thuisclub, maar die maakte het op het einde toch nog spannend met de 3-4. ,,Gelukkig bleef het daarbij. Ik ben echt héél blij met deze zege. Hij is dik verdiend, gezien de kansenverhouding, maar we moeten écht meer scoren. We krijgen honderd procent kansen; die moeten minimaal tussen de palen.’’

Veerhuys klimt door de zege drie plaatsen en staat voorlopig vijfde.

Futsal Apeldoorn-Veerhuys 3-4.

Doelpunten Veerhuys: Ooievaar 2, Daari 2.


Volgende week ontvangt Veerhuys 1 voor de beker koploper FC Eindhoven in Hoorn.