Veerhuys 1

Veerhuys 1 wint bij JCK met 2-7

By september 20, 2014 No Comments

1820140919-S1-004-9-2014.

Zonder nog Rachid en Joey haalde Veerhuys 1 de eerste drie punten voor de competitie binnen in Nieuwegein, 2-7. Eerder was JCK al verslagen in de beker en nu deed  de Hoornse ploeg het nog eens dunnetjes over. Een belangrijke overwinning voor de jonge en smalle selectie. Ook Veerhuys 2  won deze avond overtuigend met 6-2 van Winkel.

Veerhuys revancheerde zich op de zwakke wedstrijd tegen Eindhoven. Kort voor rust kwam de thuisploeg op 1-0 door een vreemde goal van de keeper van JCK die de bal weg schoot en over keeper Stet in de goal belandde.Nog voor de rust maakten Mo en Don de 1-2. In de tweede helft miste Mo een pingel, maar er volgen later toch nog 5 goals, Wesley zorgde voor 1-3 en Dennis voor de 1-4. Een vrije schop van Mo en een eigen goal betekende 1-6 . Don maakte de laatste goal voor ’t Veerhuys. waardoor de eindstand uiteindelijk  2-7  werd. Odinga werd nog onderuit gehaald en kreeg als beloning vreemd genoeg  zelf de gele kaart.  Op de foto  A junior Marc Zwagerman die zich goed ontwikkeld in de hoofdmacht.

Komende vrijdag wacht in Hoorn een tegenstander van een heel ander kaliber. Dan komt promovendus ’t Knooppunt uit Amsterdam naar Hoorn, met ex Veerhuys spelers als  Darri,  de Groot,Lindenberg, Hahaoui en El Adel.Het team wordt nu al genoemd als titel kandidaat.

 

Foto's Ferry Hoks