NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys 1 verliest in Roermond (9-5)

By december 7, 2019 december 11th, 2019 No Comments

Foto: Jos Joosten

Na een lange busreis startte Veerhuys in de eerste helft niet echt scherp. Weliswaar scoorde Younes Daari de openingsgoal, maar daarna werd menig foutje ook wel goed afgestraft. In het tweede bedrijf kwamen de bezoekers nog aardig terug in de wedstrijd, maar de overwinning van Tigers Roermond was terecht. Bij Veerhuys ontbrak aanvoerder Aram Hakopov vanwege een blessure.


Bron: NHD

Eerste helft nekt zaalvoetballers Veerhuys in Roermond

Veerhuys is er gisteravond niet in geslaagd om de aansluiting te houden met de top vier. Op bezoek bij concurrent Tigers Roermond ging de formatie van trainer Antoine Gooyers met 9-5 onderuit.

Veerhuys opende al in de eerste minuut de score via Younes Daari, maar was daarna totaal de weg kwijt. ,,Ik weet niet wat er aan de hand was, maar alles ging zo’n beetje mis in de eerste helft. Het leek wel of mijn spelers gedrogeerd waren. Ze liepen elkaar in de weg, ballen werden verkeerd ingespeeld en niet aangenomen. Natuurlijk, het is ook lastig starten na zo’n lange reis. Alleen dan speel je nog veel te zwak”, aldus Gooyers. In de tweede helft herstelde de ploeg uit Hoorn zich en werd het opnieuw spannend. ,,We stonden met rust 6-2 achter. Vervolgens knokken we onszelf naar 7-5 en was er nog meer dan vijf minuten te spelen. In die fase kregen we ook echt kansen op meer. Daarnaast stonden zij op vijf overtredingen. Maar dat moet je wel goed uitspelen. En dat deden wij onvoldoende. Te veel jongens haalden hun niveau niet”,vervolgde de coach.

Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist nadat de thuisploeg profiteerde van de keeperswissel aan de kant van Veerhuys. Door de nederlaag blijft Veerhuys op plek zes staan op de ranglijst. De verschillen met de teams uit het rechterrijtje zijn echter klein. Zo heeft de nummer tien, Groene Ster Vlissingen, slechts drie punten minder dan de ploeg uit Hoorn. Volgende week zaterdag neemt Veerhuys het op tegen Hovocubo. De manschappen moeten dan een stuk beter voor de dag komen dan tegen Tigers Roermond, want anders kan het een zeer vervelende avond worden.

Tigers Roermond-Veerhuys 9-5. Doelpunten Veerhuys: Daari , Suleiman 2, Ooievaar, Biezen.


Bron: Hoornsdagblad

ZWAKKE EERSTE HELFT BREEKT HV VEERHUYS OP

ROERMOND – Door met 9-5 te verliezen bij Tigers Roermond mist HV Veerhuys voorlopig de aansluiting met de top vier en moet de promovendus zich tevreden stellen met een plekje in de middenmoot. De ploeg van coach Antoine Gooyers liet het in Limburg met name in de eerste helft liggen.

Ondanks een snelle voorsprong via Younes Darri ging er daarna alles mis wat er mis kon gaan en de Limburgers profiteerden optimaal van de wanorde bij de Hoornse formatie, met een 6-2 ruststand tot gevolg.

Na de rust kwam Veerhuys veel beter voor de dag en wist het zelfs tot 7-5 terug te komen. Naast de openingsgoal van Darri kwamen de overige treffers van Suleiman (2x), Ooievaar en Biezen. Met nog vijf minuten op de klok probeerde men risico te nemen, maar dit pakte verkeerd uit omdat teveel spelers deze vrijdagavond hun ormale niveau niet wisten te halen. De thuisploeg scoorde nog tweemaal en zo eindigde het op 9-5.


Bron: Livestream Leo Giovannangelo

Na afloop sprak onze verslaggever met Thomas Schaap, speler van ’t Veerhuys, Imad Bouazzaoui, de trainer/coach van Tigers Roermond en Antoine Gooyers, oefenmeester van ’t Veerhuys.
https://youtu.be/lF8RjVvHkIk
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/6x9rZJQWBrs5U4m
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/PBxEh3eRDvt5nKS
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/jTVIK3qkvVSXATM