NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys 1 oefende tegen Feyenoord en Volendam

By februari 5, 2022 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

4-2-2022.

Veerhuys 1 werd en wordt geteisterd door veel blessures en ook corona gevallen. De eerste oefenwedstrijd was vorige week in Rotterdam tegen TPP Feyenoord. Met een vrij jong team werd er goed gespeeld en werd deze oefenwedstrijd met 3-6 gewonnen.

Deze week was er een oefenwedstrijd in en tegen Volendam. Coach Taki had in dit duel nog meer zieken en dus afwezigen , waardoor het grootste deel van de Veerhuys spelers bestond uit de talentvolle junioren uit de jeugdopleiding. Het spel ging gelijk op en het team speelde speelde wederom goed zaalvoetbal. Volendam leidde met 1-0. Vlak voor de pauze viel vrij ongelukkig de 2-0. In de tweede helft kregen de bezoekers ook weer veel kansen en ging het gelijk op. Lange tijd bleef het 4-2. In de slotfase scoorde Volendam nog  de 5-2. Complimenten voor het jonge team uit Hoorn dat  nu ook enkele spelers bij JONG Oranje heeft.

De eerstvolgende wedstrijd is voor de landelijke beker uit tegen FC Eindhoven. Daarna start de kampioenspoule van de eredivisie op met een wedstrijd tegen Hovocubo.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel