NieuwsVeerhuys C1Veerhuys C2

Veerhuys O15.1 wint bij Marlène MO15.1

By oktober 7, 2023 oktober 8th, 2023 No Comments

Archieffoto: Frank Fotograaf Brussel

6-10-2023.

Veerhuys O15.1 won in een eerder oefenduel voor aanvang van de competitie met ruime cijfers van deze tegenstander. Toen trad  het team met een volle bank ten strijde nu moest de wedstrijd in Heerhugowaard met slechts 1 wissel worden beslecht. Dit lukte de uitslag werd 2-3.

Bij Veerhuys ontbraken vooral door veldblessures veel spelers, of dit komt door een verkeerde fysiologische opbouw bij sommige clubs of door pure pech? de waarheid zal wel in het midden liggen. In ieder geval waren Sem S(aan beterende hand), Matthijs, Marijn, Arsen, Mehmet en Noud niet inzetbaar.

Veerhuys was ondanks dat de boven liggende partij. Marlène trok zich terug op eigen helft en dan is het lastig om openingen te vinden. Op advies van de coach probeerde Mark een puntschot en dat had direct resultaat 0-1. De ruststand was 0-2 in Hoorns voordeel door een goal van Levi.

Na de pauze veranderde er niet veel in het spelbeeld. Marlène scoorde tegen maar door een doelpunt van Sem op den Kelder werd het 1-3. In de slotfase werd het nog 2-3 maar de bezoekers kwamen nooit echt in de problemen en gingen met drie punten op zak huiswaarts.

Veerhuys O15.2 moest ook op bezoek bij Marlène O15.1 jongens. De eerstejaars uit Hoorn troffen een ervaren tegenstander die een maatje te groot voor hen was, toch wisten zij nog vijf maal te scoren, uitslag 11-5.

Foto’s Veerhuys O15-1