NieuwsVeerhuys C1Veerhuys C2

Veerhuys O15-1 verliest topklasse duel bij WS

By september 5, 2020 No Comments

4-9-2020.

WS C1-Veerhuys C1 3-0

Veerhuys C1 was in de eerste helft veel sterker dan de thuisploeg White Stones C1. Onder leiding van o.a. Novi werd er goed gespeeld ondanks dat het team een paar spelers miste door blessures. Veerhuys had bij rust al ruim voor horen te staan maar er werden enorm veel kansen voorin gemist en ook werd vijf maal de paal geraakt. Daarnaast had WS een prima keeper. Vlak voor de rust scoorde de thuisploeg de 1-0 uit een corner. In de tweede helft zette WS meer druk en daar had Veerhuys c1 moeite mee, al snel liep de thuisploeg uit naar 3-0 middels een counter en een vrije schop. Veerhuys C1 herpakte zich daarna wel en trok het spel weer naar zich toe , maar er werd niet meer gescoord. Een penalty van Sil ging nog ruim naast, dus deze avond stond het vizier niet op scherp. Het team heeft echter genoeg potentie dus dat komt nog wel goed.


Veerhuys C2 – Nieuweboer C2 4-9  

Veerhuys C2 speelde thuis tegen Nieuweboer dat beschikte over meer lengte dan onze merendeels eerste jaars C-junioren. Omdat Jaap geblesseerd was stond Jayden op goal en ook hij is een prima eerste jaars O13 keeper. Coach Marcel was verhinderd deze avond, de honneurs werden waar genomen door twee ouders, hiervoor ook onze dank.

Anouk opende voor Veerhuys de score 1-0, maar daarna bleek Nieuweboer fysiek toch iets te sterk. De bezoekers liepen langzaam uit en vooral op het einde van de tweede helft kreeg de C2 nog een aantal goals tegen. Uitslag 4-9.

Foto’s Jan