NieuwsUncategorizedVeerhuys D1Veerhuys D2Veerhuys D3

Veerhuys O13 teams winst en verlies

By november 12, 2021 No Comments

Veerhuys O13.3 – Veerhuys O13.2

Veerhuys O13.3 speelde  in de Kreek  tegen Veerhuys O13.2 en deze laatste is de ongeslagen koploper in de poule. Veerhuys D2 is ouder dan de D3 en de heenwedstrijd eindigde dan ook in een grote overwinning. Deze avond was het de return wedstrijd en Veerhuys D3 heeft inmiddels ook veel bijgeleerd. Het team kwam zelfs op een 1-0 voorsprong , maar kon dit uiteindelijk niet vasthouden. Het werd een 2-4 overwinning voor Veerhuys D2.

Voor Veerhuys D2 scoorden Lars 2x. Thijs en Luuk scoorden beiden 1x.

De goals van Veerhuys D3 werden gemaakt door Mats en Cor.


Veerhuys O13.1

Marlène O13.1 wint met 2-0 van Veerhuys O13.1.

Veerhuys D1 miste deze avond een paar spelers. In sporthal de Draai speelden de withemden geen goede wedstrijd. Er waren veel verkeerde passes, het tempo laag laag en vanaf minuut 1 waren sommigen de afspraken al vergeten. Het was omdat keeper Jayden een topwedstrijd speelde anders had Marlène al vrij vroeg op een ruime voorsprong kunnen staan. Veerhuys wist de pot dus dicht te houden.

In de tweede helft zagen we een vergelijkbaar  spelbeeld met weinig beweging van de zijkanten  van de D1, dat nu wel drie kansen creëerde, maar het net niet vond. Ook de thuisploeg had  meerdere kansen maar ook daar stond het vizier niet op scherp. De wedstrijd leek met nog vijf minuten op de klok in een gelijkspel te eindigen. Een terugspeelbal op de keeper betekende echter een vrije schop op de stippel lijn en die werd hoog ingeschoten door Marlène D1. In echt de laatste seconde toen Veerhuys alles of niets probeerde te spelen werd de bal simpel ingeleverd en maakte de thuisploeg nog 2-0. Hun overwinning was verdiend.