NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2Veerhuys D3

Veerhuys O13 teams winnen van Marlène (2x) en Volewijckers in topklasse

By september 5, 2020 No Comments

4-9-2020.

Op de vrijdag avond kwamen drie Veerhuys teams in actie op het hoogste niveau in de zaal, de TOPKLASSE.  Alle drie de wedstrijden werden gewonnen. In sporthal de Vredehof speelde Veerhuys O13-3 tegen Marlène O13-1 m het openingsduel.  Het werd een 6-1 overwinning.

MatchdayVeerhuys O13-1!

Veerhuys D3-Marlène D1 (m)  6-1

Het team van Robert had in de afgelopen maand goed geoefend middels trainingen en oefenwedstrijden. Zo werd er onder andere gewonnen van VVS O15-1 , dus de verwachtingen waren hoog gespannen. De tegenstander in Hoorn was Marlène D1 (m) een team dat van Reiger Boys overstapte naar de buurman.  De thuisploeg had een mooie start want het werd een 6-1 overwinning tegen het goed spelende meidenteam van Marlene. De doelpuntenmakers voor Veerhuys waren: Tijn 2x, Kyvano, Bilal, Wesly en Brasen allen 1x.

Veerhuys D1- Marlène D1  5-3

Daarna was het de beurt aan Veerhuys D1, zij speelden tegen de jongens D1 van Marlene en dit was dus een wedstrijd al gelijk op het scherpst van de snede. Het werd een aantrekkelijk duel van hoog niveau dat werd gewonnen door Veerhuys O13-1. Uitslag 5-3.

Volewijckers D1- Veerhuys D2  2-5

Veerhuys O13-2 had een uitwedstrijd in Sporthallen Zuid te Amsterdam. De tegenstander was Volewijckers O13-1

Ook Veerhuys D2 won deze eerste wedstrijd in de TOPKLASSE met 2-5 en dat was een prima prestatie omdat er in  het team  een aantal nieuwe spelers is toegevoegd. Lina was nog niet inzetbaar vanwege een blessure en Menno was deze avond verhinderd. Er werd leuk gevoetbald in deze sportieve wedstrijd. Veerhuys D2 was duidelijk sterker en behaalde dus een verdiende overwinning. Doelpuntenmakers: Tyrese, Fenna, Shuwi, Thijs en Justin allen 1x.

Gefeliciteerd D teams met deze prima start. Volgende week komen ook Veerhuys D4 en D5 weer voor het eerst in actie.