NieuwsVeerhuys D4

Veerhuys O13.4 (D4) wint ruim van Blokkers O13.1 (1-8).

By oktober 3, 2020 No Comments

30-9-2020.

Geen publiek deze woensdag avond bij de wedstrijd van Veerhuys D4 en dat betekende ook weinig film materiaal helaas voor de site. In de Kreek speelde Blokkers thuis tegen onze D4. Omdat de Veerhuys coach in quarantaine moest, werden de honneurs bij dit team waargenomen door Robert (top Robert en nogmaals dank). De selectie was geheel compleet en dat konden van veel jeugdteams deze week absoluut niet zeggen. De eerste helft was naar verluid rommelig en het tempo laag te laag. Daarnaast had het team een arbiter die alles af floot naar beide kanten. Dit ging gigantisch ten koste van het tempo.

In de eerste helft was de voorsprong voor Veerhuys reeds 0-3. Noud scoorde de openingstreffer en Mark maakte uit een vrije trap de 0-2. Voor rust scoorde Marijn de 0-3.

Na de pauze werd er beter gevoetbald  Marijn scoorde zijn tweede van de avond na een mooie assist van Damian. Damian scoorde later zelf na een assist van Thijs. Blokkers D1 kwam nog even op 1-5, maar daarna waren het Mark en twee maal Wouter die de score op 1-8 bepaalden. Goed gedaan boys wij zijn weer trots op jullie.