NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13.2 wint van en bij Zwaag O13.1 met 4-0

By november 4, 2023 november 8th, 2023 No Comments

3-11-2023.

Koploper Veerhuys O13.2 heeft tot op heden nog alle wedstrijden gewonnen.

De uitwedstrijd tegen Zwaag O13.1 werd met 0-4 gewonnen.

Veerhuys JO13-2 blijft ongeslagen tegen ZVV Zwaag JO13-1

Voorafgaand aan deze wedstrijd een afmelding van een zieke keeper Steije. Na topoverleg tussen de coaches Barry en Frank is er besloten om de met groeipijnen kampende speler Bryan op doel te zetten. Bryan kon niet voetballen maar ging dus proberen te keepen.

Vanaf de 1e minuut zette Veerhuys ZVV Zwaag onder druk wat al snel resulteerde in 2x (Kyan en Kenzo) een 1 op 1 tegen de goed spelende keeper van ZVV Zwaag die daar 2x als winnaar uit de bus kwam. Even later werd het wel 0-1 door Kenzo.
Ook aan de kant van Veerhuys een uitblinkende keeper Bryan die helaas wel in de fout ging door de bal met zijn handen buiten de cirkel te raken wat resulteerde in een penalty voor ZVV Zwaag. Deze penalty werd alleen naast het doel geschoten.
Hierna was het weer de beurt aan Veerhuys met een doelpunt van Kyan na een assist van Louis, 0-2. ZVV Zwaag kwam ook regelmatig door maar of de bal wordt naast het doel geschoten of Bryan stond goed opgesteld.

Na de rust snel een doelpunt van Max na een mooie assist van Cristian, 0-3. Hierna nog een doelpunt van Kenzo na een assist van Kyan.
ZVV Zwaag kwam ook nog een paar keer dreigend door maar vond telkens een speler van Veerhuys of keeper Bryan in de weg.
Uiteindelijk blijft het bij 0-4 en dus wederom een overwinning voor Veerhuys JO13-1.