NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13.2 verliest met 6-2 bij VVS

By december 2, 2023 No Comments

1-12-2023.

Veerhuys O13.2 was al kampioen en in deze laatste wedstrijd kregen een aantal spelers rust vanwege blessures en andere verplichtingen.  Het resultaat werd  mede hierdoor een eerste nederlaag. Het verslag van Frank volgt hieronder:

Veerhuys Jo13-2 lijdt eerste nederlaag in laatste competitiewedstrijd  tegen VVS jo13-1

Veerhuys Jo13-2 heeft in de uitwedstrijd tegen VVS jo13-1 zijn eerste nederlaag geleden in de competitie. Zonder Lucas, Efe en Mike had Veerhuys het vanaf het begin af aan erg lastig tegen het compact verdedigende en fysiek sterke VVS. Al in de 1e minuut maakte VVS de 1-0 en snel daarna werd het 2-0 voor VVS. Veerhuys speelde erg onrustig maar kreeg evengoed kansen via Kenzo en Cristian maar helaas vonden zij de uitstekend spelende keeper van VVS op hun weg. Na een gemiste penalty van VVS, na vermeend hands, werd het snel daarna alsnog 3-0.

Veerhuys kwam wat beter in het spel en nadat Louis de paal raakte was het snel daarna Kyan die de 3-1 binnenschoot. Hierna was het alsnog Louis die de 3-2 maakte waarna Veerhuys probeerde door te drukken maar wederom de keeper van VVS hield Veerhuys van de gelijkmaker af. In plaats van de gelijkmaker maakte VVS de 4-2. Veerhuys dacht nog even terug te kunnen komen maar het was VVS die de 5-2 en 6-2 maakte en verdiend met de overwinning aan de haal ging.

En zo zit de 1e fase van de zaalvoetbalcompetitie 2023-2024 erop wat ondanks deze uitglijder een prima 1e fase is geweest met het verdiende kampioenschap. Voor nu genieten van de kerstvakantie en daarna de start van de 2e fase.