NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13.2 veel te sterk voor Hovocubo O13.4 (19-2)

By september 23, 2023 No Comments

22-9-2023.

In sporthal de Vredehof speelde Veerhuys D2 thuis tegen Hovocubo. Al snel bleek dat de geelhemden veel sterker waren. Er waren heel veel mooie aanvallen en het werd ook een enorme grote uitslag. Topscoorder deze avond was Lucas met maar liefst 9 goals. De goed spelende Effe opende de score al binnen twee minuten. Hovocubo kwam nog wel op 1-1 maar daarna ging het hard. Effe maakte zijn doelpunt nummer twee. Vervolgens scoorde Lucas 4x, Kenzo 1x, en Louis 2x, waardoor de ruststand op 9-1 kwam.

In de tweede helft ging Veerhuys vrolijk  verder  er daar zaten prachtige doelpunten bij waaronder een top schot met links van Effe. Na de pauze waren er dus goals van Lucas 5x, Effe 2x , Kenzo, Max en Kyan allen 1x.  In de slot minuut  maakten de bezoekers nog de ere treffer waardoor de uitslag 19-2 werd. Dank ook aan Kelly en Barry voor hun inzet rond het team.

Verslag Michel:

Veerhuys 13-2 op stoom tegen Hovocubo

Onze Mike, Bryan en Christian konden vandaag niet aanwezig zijn. Keeper Levi viel In voor de eveneens afwezige Steije.

Met mooie aanvallen, de één nog mooier dan de ander, werd de tegenstander volledig weggespeeld. Topscorer van deze wedstrijd met 9 goals was nieuwkomer Lucas.

Effe opende de score al binnen 2 minuten. In de vijfde minuut stond het 1-1 en de eerste aanval daarna alweer 2-1 door weer Effe. Vervolgens 4x Lucas, Kenzo en 2x Louis waardoor de ruststand op 9-1 uitkwam. Na de rust ging het Veerhuys vrolijk verder met 2x Effe, 5x Lucas, Kenzo, Max en Kyan. Waar de ploeg in de slot minuut het 20e doelpunt trachtte te maken, scoorde Hovocubo uit een mooie aanval haar tweede van de avond.

Fantastische avond onder leiding van coach Barry.

Veerhuys O13.1 kwam deze avond niet in actie omdat tegenstander  Lesley Boys zich terug trok uit de competitie.