NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13.2 KAMPIOEN na 7-1 winst op Zwaag O13.1

By november 25, 2023 december 1st, 2023 No Comments

24-11-2023.

Veerhuys D2 is Kampioen geworden door alle wedstrijden te winnen. De titel werd binnengehaald middels een 7-1 overwinning op Zwaag.  Na afloop waren er de festiviteiten en dus ook de nodige champagne. Heel goed gedaan team en nogmaals gefeliciteerd. Op naar een hogere poule!

Veerhuys Jo13-2 wint en is najaarskampioen 2023!

Veerhuys Jo13-2 heeft ook zijn 9e wedstrijd op rij gewonnen in de 1e klasse en is hierdoor najaarskampioen 2023 geworden.
In sporthal De Kreek werd ZVV Zwaag met een volledige selectie (ook Mike en Bryan waren erbij ondanks hun groeipijnen) verslagen met 7-1.
Veerhuys starte sterk en maakte al snel de 1-0 via Lucas. Vlak erna de 2-0 van Louis door een mooie sleep om de, verder zeer goed spelende, keeper van ZVV Zwaag. Hierna kwam ZVV Zwaag een paar keer door maar vonden zij telkens Keeper Steije op hun weg.
Na de 3-0 van Kyan was het Kenzo die na een voorzet van Bryan met buitenkant rechts de 4-0 kon binnentikken.
Na de rust was het Efe die na een cornerlob de 5-0 maakte. Hierna maakte ZVV Zwaag ook hun verdiende doelpunt na een penalty.
Uiteindelijk was het slotakkoord weer voor Veerhuys met Efe die de 6-1 maakte na het omspelen van de keeper en Kyan die de einduitslag, 7-1, op het scorebord zet.
Na het fluitsignaal van scheidsrechter Job maken de jongens er nog een mooi feestje van in de kleedkamer en de kantine.

Kampioensfoto:
Liggend: Mike Stuijt
Zittend (van links naar rechts): Steije Oostland, Kenzo van Sinderen, Louis de Koning
Staand (van links naar rechts): Kyan Vink, coach Frank Bankersen, Yashin Ahmad, Max Taken, Bryan Bankersen, Lucas Melgers, Cristian Barboza, Efe Saban, coach Barry van Sinderen.