NieuwsVeerhuys D1Veerhuys E2

Veerhuys 013.1 wint bij Castricum (2-4). Veerhuys O11.2 wint bij Vennewater O11.1 (0-4)

By mei 8, 2022 No Comments

Archieffoto

6-5-2022.

In de Topklasse O.13 spelenĀ  alle teams drie maal tegen elkaar. Kortom een vol programma. Veerhuys D1 speelde ditmaal uit in Castricum. In de eerste helft was Veerhuys veel sterker dan de thuisploeg en dat resulteerde in een 0-3 voorsprong. Twee mooie combinatie goals waar Tyrese de 0-2 scoorde bij de tweede paal en een dieptepass van Tim waarop de keeper van de thuisploeg niet anticipeerde zorgden voor dit resultaat.

In de tweede helft kwam Castricum op 1-3, maar verder liep de wederom goed keepende Matthijs het niet komen. Omdat de scheidsrechter nou niet bepaald bij uitballen en corners altijd scherp was werd de wedstrijd ook wat rommeliger. De D1 liep uit naar een 1-4 voorsprong, later veranderde een schot van Castricum D1 nog van richting waardoor het 2-4 werd.

Het volgende weekend gaan de teams weer trainen dan is de voorjaars vakantie voorbij. In de competitie resten dan nog drie wedstrijden voor Veerhuys D1.

Veerhuys E2 won de uitwedstrijd tegen Vennewater knapĀ  met 0-4. Een mooie team prestatie met goals van Cas, Julian, Kyan en Ben-Aisha.