NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D3

Veerhuys O13.1 en O13.3 starten competitie goed, beide teams winnen

By september 10, 2022 No Comments

9-9-2022.

Voor Veerhuys D1 en D3 begon de competitie met een thuis en een uitwedstrijd.

Veerhuys D1

Veerhuys O13.1 speelde thuis tegen Scagha en dat was een wedstrijd in de topklasse. Locatie Vredehof hal. Veerhuys D1 heeft een jong team maar dat gold ook voor de bezoekers. Gelukkig waren een paar spelers hersteld van blessures en startte het team voortvarend. Menno scoorde de 1-0 , de assist was van uitblinker Noud. Door een omschakelingsfout kon Scagha op gelijke hoogte komen. Niet lang daarna bracht Kyan HV/Veerhuys weer op voorsprong, de assist was ditmaal van Gene. Mert zorgde voor goal nummer drie en Noud bepaalde de ruststand op 4-1. De assist was van Menno.

Veerhuys O13.1 speelde bij vlagen mooi combinatie spel maar het schortte nog een beetje te veel in de afronding. Toen in de tweede helft er  een uitbal voor Veerhuys was en het team zich daardoor naar voren snelde besloot de arbiter de vrije trap de andere kant op te geven. Scagha profiteerde en kwam op 4-2 in deze sportieve wedstrijd.

Ook nu kreeg de thuisploeg heel veel kansen en had de uitslag veel groter kunnen zijn, want de withemden waren o.l.v Lyona beduidend sterker. De 5-2 kwam voort uit een schot van Eric. De bal belandde via een eigen speler van Scagha in het doel. Een dik verdiende winst dus in deze seizoenopening van de Topklasse waarin ook Veerhuys 013.2 uit komt. Zij hadden deze avond echter geen wedstrijd.

Veerhuys D3

Veerhuys D3 speelde haar eerste wedstrijd uit bij en tegen Zwaag O13.1. Veerhuys O13.3 won de wedstrijd met 5-6. Complimenten ook voor de rust bij  onze coach Wes vooral toen de arbiter aldaar ietwat partijdig werd. Ook hier dus voor Veerhuys D3 een goede start. Cor kon door een blessure nog niet in actie komen. De goals waren van Dion 3x, Rens, Sam en Mats scoorden allen 1x.