NieuwsVeerhuys D2Veerhuys D3Veerhuys E2Veerhuys E3

Veerhuys O11 en O13 winnen van Hovo in oefenduels

By augustus 15, 2020 No Comments

Afgelopen week oefenden twee Veerhuys O11 en twee Veerhuys O13 teams tegen de leeftijdsgenootjes van Hovocubo. Het waren bijzonder warme dagen om binnen te spelen , maar alles ging naar behoren ondanks dat een aantal kids nog op vakantie was. De Veerhuys jeugd won alle vier de wedstrijden van de stadsgenoot. De Veerhuys O11-2 kwam moeizaam op gang, Het ontbrak vooral aan nauwkeurigheid tegen een tegenstander die vroeg druk zette. In de tweede helft hield Veerhuys het veld groter, waardoor er meer ruimte ontstond om te voetballen. Hovo zakte meer en meer in. Olivier scoorde de 1-0.  Bij de 2-0 werd de bal goed rond gespeeld, uit een voorzet van Max kon Youness de bal binnen tikken. Veerhuys O11-2  het team van Eric won dus met 2-0.

Daarna was het de beurt aan Veerhuys O11-3 dat met enkele invallers moest spelen. Het team van Barry was nog een beetje zoekende ,maar speelde redelijk. Het werd een gemakkelijke overwinning met 6-2. De goals werden gemaakt door Frank en Vince beiden 2x en Nathalie en Dean die beiden 1x scoorden.

Veerhuys O13-3 kwam een dag eerder in actie tegen Hovo. Ook zij wonnen de wedstrijd van Hovo O13-3 dat een goed team bleek te hebben. De uitslag was 3-2 in het voordeel van Veerhuys. Doelpuntenmakers Joris, Siem en Wouter.

Daarna kwam het volgende O13 team van Veerhuys in actie. Zij waren beduidend sterker dan de tegenstander. Ondanks dat was dat niet in de score te zien.  Dat kwam vooral ook omdat de tegenstander vooral de bus parkeerde. Het team won met 4-3 van Hovo. De doelpuntenmakers waren Justin, Thijs, Tyrese en Brasen. Goed gedaan teams boys. Bij TRAININGEN staan op onze site de data voor alle jeugd teams tot en met september.

De indelingen en het wedstrijdprogramma voor de onderbouw staan inmiddels in KNVB voetbal app.

Veerhuys O13-1, O13-2 en O13-3 gaan TOPKLASSE spelen.