Veerhuys E2

Veerhuys 011/2 opent seizoen sterk 0-10 winst op Nicols 011/1

By september 4, 2018 No Comments

3-9-2018

Veerhuys E2 was het eerste team dat in het nieuwe seizoen  2018-2019 begon aan de competitie. Op maandag 3 sept. beten zij het spits af in Wognum tegen Nicols. Veerhuys zette press vanaf de eerste minuut en daar had de thuisploeg geen antwoord op, ondanks dat de oranje hemden een paar leuke speelsters in het team hadden. Veel kids hadden voor de wedstrijd nog een veld training gehad dus het was even haasten. Tije opende de score middels een prima laag schot uit de tweede lijn met links. Jayden en Djairo zorgden voor 0-3 en voor de rust schoot Jayden door het midden ook de 0-4 binnen.

Na de pauze bleef Veerhuys scherp spelen, er waren fraaie combinaties en individuele hoogstandjes. Richano scoorde uit een fraaie assist van Ilias de 0-5. Goal nummer zes was een eigen doelpunt na een inzet van Jayden. Nicols E1 kreeg ook een paar kansen via uitbraken, maar keeper Thijs bleef rustig en wist een tegengoal te voorkomen in de 1 op 1 situaties. Voor Marijn was het zijn eerste wedstrijd en hij scoorde goal nummer zeven. Lina maakte vanuit een scrimage de 0-8. Laatste man Nick die ook een sterke indruk achter liet scoorde via een puntschot laag raak.  Ilias die enorm gegroeid is en zeer mooie combinaties liet zien bekroonde zijn eerste wedstrijd met goal nummer tien. Uitslag 0-10 dus in Hoorns voordeel. Wij zagen een hele leuke sportieve wedstrijd met een bij vlagen uitstekend spelend Veerhuys E2. Het krachtsverschil was groot, maar ook complimenten voor de thuisploeg want hun kids bleven voetballen. Bij Veerhuys ontbrak deze avond Mika door omstandigheden. De speler die op de trainingen een sterke indruk achter liet, moet dus nog even wachten op zijn debuut voor de geelhemden. Goed gedaan boys en girl. Op naar de volgende wedstrijd en tot zaterdag bij de trainingen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”335″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]