NieuwsUncategorizedVeerhuys E1

Veerhuys O11-1 wint ruim bij stadsgenoot Hovo O11-1 (2-8)

By augustus 27, 2021 No Comments

Foto: Veerhuys

27.8.2021

De oefenwedstrijd uit tegen Hovocubo O11-1 werd vervroegd en de hal werd sporthal Zwaag. Het talentvolle Veerhuys E1 met coach Adri aan het roer begon gelijk flitsend met aanvallend zaalvoetbal. Het was jammer dat er geen scheidsrechter was, maar gelukkig werd het een sportieve wedstrijd. Veerhuys liep langzaam uit naar een grote score. Het was dat de keeper van Hovo een top dag had anders had de score nog veel hoger kunnen uitvallen. Veerhuys was echt een maatje te groot voor de thuisploeg, met soms mooie combinaties, maar ook soms ook ietwat teveel individueel werd het doel van de thuisploeg menigmaal bestookt.

Uiteindelijk werd het 2-8 overwinning voor het Veerhuys E1 team dat vooral in de tweede helft steeds beter in het spel kwam. Vince speelde een sterke wedstrijd als laatste man en het hele team werkte keihard o.l.v. Lyona ook in de terug schakeling. Onze complimenten daarvoor, want zo wordt het spel futsal gespeeld. Het werd dus een doelpuntrijke overwinning voor dit Veerhuys beloften team.

Volgende week starten de eerste trainingen. Doelpunten Veerhuys: Sylvano 3x, Twan, Finn, Vince, Lyona en Raouan allen 1x. Complimenten aan onze jonge keep Riven. Door de drukte werd hier ook de groepsfoto even vergeten. Wij schoten nog even snel een foto van drie spelers die als laatsten  de kleedkamer verlieten. Alle drie scoorden zij 1 maal.  Trots op het team in deze leuke oefenwedstrijd.