NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 overklast Hovo O11.1 (1-8 winst voor Veerhuys)

By oktober 2, 2021 No Comments

1-10-2021.

In sporthal de Opgang speelde Veerhuys E1 een uitwedstrijd tegen Hovo E1 (O11.1). De wedstrijd was eigenlijk al heel snel beslist in het voordeel van de geelhemden die sterk begonnen. Omdat er niemand van de thuisploeg achter de klok zat deed Danny dat maar en hij kreeg het behoorlijk druk. Sylvano opende al snel de score gevolgd door een onvervalste hattrick van uitblinkster Lyona. Zij scoorde drie maal op rij en had goed geluisterd naar de coach hoe met een puntschot af te ronden. Het was na de 0-4 al eigenlijk gelopen. Hovocubo kwam nog op even terug op 1-4, maar daarna werd de voorsprong nog groter door goals van respectievelijk Vince, Massin en Finn.  De ruststand was dus 1-7 in het voordeel van Veerhuys.

Na de pauze kreeg Lyona wat meer rust en bleef het spelbeeld hetzelfde. Er waren volop kansen om tot een monsterscore te komen maar die werden niet allen benut, de zijkant spelers gingen te vaak te hoog staan en in hun enthousiasme als een speer naar voren natuurlijk op zoek naar een doelpunt en daardoor werd het wat rommeliger. Er werd ook nog veel van afstand geschoten op het doel van Hovo maar dat veranderde de stand niet. Sylvano werkte zeer hard en dat werd  uiteindelijk beloond met zijn tweede goal van de avond. Hij bracht de einstand op 1-8.

Veerhuys O11.1 gaat ruim aan de leiding in de poule, waarin eigenlijk ook Marlène O11.1 had moeten spelen. Zij voetballen echter in de poule waar Veerhuys O11.2 in speelt en daar zijn zij een maatje te groot voor. De E2 spelers  die 1 of twee jaar jonger zijn dan de tegenstander  waren deze avond dan ook kansloos en verloren ruim van Marlène O11.1.

Foto’s: Veerhuys