NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 ongeslagen kampioen West 1 (16-0 winst op Blue Desk)

By april 22, 2023 No Comments

21-4-2023.

De titel kon Veerhuys O11.1 eigenlijk niet meer ontgaan want alle wedstrijden werden dit seizoen gewonnen. De coaches Adri en Michel hadden daarom  alle spelers opgeroepen voor de kampioenswedstrijd in sporthal de Vredehof. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Link.

Veerhuys kwam al heel snel op voorsprong tegen het laag geplaatste Bluedesk O11.1. Het was de kleinste man van het veld Cristian die prima met het hoofd scoorde. Daarna ging het hard. Kyan scoorde twee maal op rij en daarna maakten Brian, Ben, Kyan en Cristian er 7-0 van. Dat was de ruststand.

Na de pauze ging Veerhuys gestaag door en het talrijke publiek genoot van de voetbal show. Ben scoorde zijn tweede goal, Jippe, Kyan en daarna Cristiaan die driemaal achter elkaar scoorde zorgden voor de 13-0. Omdat coach Adri hierna ook nog met Veerhuys O13.1 de halve finale moest spelen kon alvast de beker klaar worden gezet. Kenzo en Kyan maakten er 15-0 van en de laatste goal nummer 16 was gelijk de mooiste van de avond. Deze ging over drie schijven middels 1 keer raken. Max de Vries speelde op Maxi en die legde de bal panklaar voor Kyan bij de tweede paal. Een aanval uit het boekje. Keeper Levie hield ook deze avond weer prima de nul. TOP GEDAAN team en coaches.

Na afloop waren er natuurlijk naast een fraaie beker  medailles voor de spelers en in de kleedkamer werd de champagne goed gebruikt.