NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys O11-1 oefent tegen Voetbalschool uit Gelderland en wint met 5-0

By juli 19, 2020 No Comments

19-7-2020.

Het was de eerste oefenwedstrijd van dit nieuwe Veerhuys E1 team tegen een tegenstander helemaal uit Gelderland. De bezoekers hadden een aantal spelers van BVO’s in de gelederen en dat was goed te zien.

In het begin ging de wedstrijd gelijk op. De beste kansen waren echter voor HV Veerhuys. De geel hemden waren gemiddeld iets ouder want bij de bezoekers speelden ook kids van 2011 mee.

Het was een zeer aantrekkelijke oefen partij. Onder leiding van de prima spelende Wollie trok Veerhuys het spel naar zich toe. Het was Rheda die twee maal met links scoorde voor de Hoornse titelhouder. Xaverio scoorde de 3-0 en toen was de wedstrijd eigenlijk al gelopen.

Een prachtig afstandsschot van Evandro ook met links betekende een 4-0 voorsprong. Goal nummer 5 kwam ietwat onverwacht van de voet van Ayman die daardoor zijn harde werken ook beloond zag. Het was een sportieve wedstrijd op deze zondagmiddag in de Weyver. Beide teams lieten zaalvoetbal zien op hoog niveau.

Een speciaal compliment ook nog voor Iris die haar vakantie adresĀ  in Friesland even verliet voor deze wedstrijd. Na de wedstrijd gingen de spelers gebroederlijk op de foto. Wat al duidelijk was voor Adri is dat Veerhuys 011 weer een prima lichting heeft. Heel goed gedaan boys and girl. We hebben genoten van mooie combinaties en individuele hoogstandjes. Nu even lekker nog even vakantie en dan starten we weer in augustus met de trainingen.

TOP GEDAAN.