NieuwsVeerhuys E1Veerhuys E2

Veerhuys O11.1 en O11.2 in eerste wedstrijd tegen elkaar (6-0)

By september 17, 2022 september 19th, 2022 No Comments

16-9-2022.

De competitie is begonnen in een betere vernieuwde poule. Voor de E teams was de start voor de E1 en E2 tegen elkaar. De E1 die gemiddeld iets ouder is moest nog wel even wennen maar won won deze wedstrijd wel met 6-0. Het verslag volgt nog. De doelpunten makers waren Kevin 3x, Christian 2x en Max 1x.

Uitgebreid verslag:

Voor de beide E-teams van het Veerhuys is de kop eraf. De competitie is begonnen in een betere, vernieuwde poule, waarbij ze de eerste wedstrijd tegen elkaar moesten spelen.

De E1, die gemiddeld iets ouder is, won de wedstrijd uiteindelijk met 6-0 in de eigen Vredehof.
De E1 met een groot aantal nieuwe gezichten begon moeizaam en rommelig aan de eerste wedstrijd. De E2 verdedigde goed. Het duurde dan ook enige tijd voordat de eerste score op het bord kwam. Kevin schoot na ongeveer 10 minuten hard de 1-0 binnen. De E1 bleef aandringen, maar goed keeperswerk hield de E2 op de been. Kort voor rust wist Christiaan de 2-0 binnen te tikken op aangeven van Kyan. Met deze stand gingen beide ploegen ook de rust in.
Vrij vroeg in de 2e helft was het wederom Christiaan die nu de 3-0 binnen werkte.
Hierop volgde een wat slordige fase van de E1. De E2 onder aanvoering van Yf rook bloed. Goed keeperswerk van Levi, met drie prachtige reddingen, voorkwam dat de E2 kon scoren.
In de daarop volgende aanval opgezet door Max en Mike kon Kevin bediend worden, die vervolgens gedecideerd de 4-0 op het bord zette. Langzaam kwam er meer rust in het spel van de E1. Er volgenden nog wat kleine kansjes voor Ben Aissa, Kyan en Bryan, maar zij vonden de keeper op hun weg.
Het slot offensief werd ingeleid door Max, die direct in de omschakeling in een 1 op 1 met de keeper de 5-0 aantekende. Met nog zo’n 3 minuten op de klok werd de bal fantastisch heen en weer geschoven door het team. Er ontstonden ruimtes, waar Kevin handig gebruik van maakte, speelde handig de laatste man uit en liet de keeper geen kans. De 6-0 was een feit.
Beide ploegen hebben in een leuke, sportieve en vermakelijke wedstrijd, het publiek menig keer op de banken gekregen. Op naar de volgende wedstrijd voor deze beide Veerhuys teams.