NieuwsVeerhuys A1

Veerhuys O19.1 kampioen Topklasse en West

By juni 2, 2022 No Comments

1-6-2022.

Veerhuys A1 (O19.1) is wederom kampioen geworden op het hoogste niveau futsal in district West. Ook vorig jaar werden zowel de O17.1 en de O19.1 van Veerhuys kampioen in de topklasse West. Net als vorig jaar maar ook het jaar ervoor al werd er geen NK gehouden vanwege de corona en dat geldt ook voor dit seizoen, terwijl dit seizoen er toch mogelijkheden waren om dit te organiseren lijkt ons.

Het HV Veerhuys team van dit jaar bestaat uit het merendeel uit eerstejaars dus O18 en de mannen hebben het meer dan uitstekend gedaan. Temeer omdat er dit seizoen veel  langdurige blessures waren en zijn. Deze laatste wedstrijd was een uitwedstrijd bij Vennewater en deze werd met 1-8 gewonnen. De goals werden onder andere gemaakt door Melle (2), Daniël (2), Rein, Jelle en Jesse. In de eerste helft kwam de A1 op een 0-2 voorsprong. De ruststand was 1-2. Na de pauze liepen de bezoekers ruim uit met enige fraaie doelpunten.

Van een aantal goals hebben wij de filmopnames bijgevoegd, het foto verslag van Jan volgt ook nog. Van harte gefeliciteerd team Veerhuys ook namens het bestuur en speciale dank aan de coaches Mike, Marc, Remco en Jose.  Een vertegenwoordiger van de KNVB reikte de schaal en de medailles uit en dat was positief. Als nummer twee in de eindstand eindigde dit seizoen Lebo.

Foto’s: Jan