NieuwsVeerhuys 1

Veel sterker Veerhuys 1 verslaat in uitwedstrijd EDE met 4-1, Veerhuys naar plek 1 want concurrent Groene Ster verliest verrassend

By april 6, 2024 april 8th, 2024 No Comments

5-4-2024.

Gelukkig voor Veerhuys was de busreis zonder problemen, want de verkeerswerkzaamheden bij Purmerend, waren nog niet gestart. Het team was dus vroeg aanwezig en stond op scherp. Veerhuys was veel sterker dan de thuisploeg en kreeg al vrij snel legio kansen die niet benut werden. Toen David Albert de score opende was de ban wel gebroken. In de tweede helft liep Veerhuys uit naar een 0-4 voorsprong. In de slotfase toen de focus minder  werd scoorde Ede 15 seconden voor tijd de eretreffer nog.

Door het onverwachte verlies van concurrent Groene Ster Vlissingen heeft Veerhuys de koppositie overgenomen en dat is zeer belangrijk om mee te strijden voor de play-offs. GOED gedaan team.

Doelpuntenmakers Veerhuys 1: Albert, Dol, Van Londen, en Darri allen 1x.

Bron: Hoornsdagblad

EDE – Door voor de zevende keer op rij ongeslagen te blijven heeft HV/Veerhuys de koppositie overgenomen van Groene Ster Vlissingen in de B-poule van de Eredivisie zaalvoetbal. De ploeg van trainer Anand Jagdewsing won vrijdagavond met 1-4 van ZVV Ede.

Bron: NHD

Pakweg anderhalve maand geleden stond Groene Ster Vlissingen op een ruime voorsprong in de stand van de B-poule waarvan alleen de winnaar zich plaatst voor een zogenaamde “brugwedstrijd” met kans op deelname aan de play-offs. HV/Veerhuys leek toen nog kansloos voor die positie. De equipe van Jagdewsing kende een moeilijke competitiestart met heel veel blessureleed. In de laatste zeven wedstrijden werd er echter zes keer gewonnen en eenmaal gelijk gespeeld en daarbij zat ook een ruime 7-3 zege op koploper Groene Ster. Omdat de ploeg uit Vlissingen vrijdagavond onderuit ging bij ZVV Kroeven (5-4) en HV/Veerhuys weer een driepunter wist te pakken is de Hoornse ploeg nu dus koploper in de B-groep.

In Ede kwam Veerhuys kort voor rust op voorsprong middels een treffer van David Albert. Na de rust wist men het overwicht al snel in ruimere cijfers uit te drukken door doelpunten van Stefan Dol, Kevin van Londen en Mo Darri. De thuisploeg mocht, toen het duel al lang en breed gespeeld was, nog wel een eretreffer maken: 1-4.

HV/Veerhuys heeft met nog vijf wedstrijden te gaan nu een voorsprong van twee punten op Groene Ster Vlissingen. Op vrijdag 19 april speelt men een thuiswedstrijd in de Noord-Hollandse derby tegen Scagha ’66, dat vierde staat.