NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

UNIEK: Veerhuys O13.1 en O13.2 beiden naar play offs. D1 wint onderling duel (2-0)

By maart 25, 2023 No Comments

24-3-2023.

In de Topklasse hebben Veerhuys D1 en D2 zich beiden geplaatst voor de play-offs  wedstrijden welke starten in april. In de eerste rondde spelen de nummers 1 en 4 twee maal tegen elkaar en dat geldt ook voor de nummers 2 en 3. Het komt niet veel voor dat twee teams van 1 club  zich  hiervoor plaatsen met als inzet de titel West 1.

Heel knap gedaan dus van beide teams!!

VEERHUYS D1 wint onderling competitie duel met 2-0

Deze avond troffen de twee Veerhuys teams elkaar in sporthal de Vredehof. De onderlinge competitie wedstrijd  werd gewonnen door de O13.1 met 2-0. Veerhuys D1 was sterker maar heel veel kansen waren er niet omdat Veerhuys D2 het achter goed gesloten hield. De D1 ging onder leiding van Menno over op een vier nul roulatie en had daardoor veel balbezit. De steekballen kwamen echter niet. Het tweede viertal had daar meer moeite mee en zou eigenlijk een drie- nul roulatie moeten spelen. Dat lukte echter niet omdat niet iedereen deze traningsvorm al beheerst. Veerhuys D2 trok zich goed terug en gokte meer op de counter.

Veerhuys D1 kwam met uitblinker Erik  aan de leiding door een goal van Massin en Moussa zorgde voor de 2-0. Mert kreeg  vlak bij de eerste paal nog een kans op goal nummer drie, maar zijn  handelingssnelheid duurde iets te lang, waardoor de wedstrijd nog niet gelopen was. Veerhuys D2 begon in de slotfase meer druk te zetten, omdat de D1 vergat dat bewegen ook zonder bal bij zaalvoetbal ook heel belangrijk is werd het een beetje statisch en  daardoor weer werd  te veel de lange bal gehanteerd. Veerhuys D2 kreeg echter weinig echte kansen en er veranderde niets meer in de stand. (2-0).

Veerhuys D1 heeft woensdag nog een inhaal wedstrijd tegen WS. Ook dan zal nog niet iedereen inzetbaar zijn, omdat er bij het veldvoetbal toch weer blessures zijn ontstaan op nota bene trainingen bij Hollandia. Lyona kon deze avond bijvoorbeeld niet spelen en loopt met krukken. Deze zaal wedstrijd was in ieder geval  sportief en nogmaals gefeliciteerd teams met het behaalde resultaat.