NieuwsVeerhuys C1

Topklasse duel Veerhuys O15.1 tegen HovocuboO15.1 (5-1)

By maart 25, 2022 No Comments

Archieffoto

25-3-2022.

Veerhuys C1 speelde thuis de voorwedstrijd in de Vredehof tegen Hovocubo C1. Het werd een zeer knappe 5-1 overwinning voor de mannen van Robert, die daarna nog konden kijken naar Veerhuys 1 tegen FC. Eindhoven.

Deze vrijdagavond stond de stads derby tegen Hovocubo C1 op het programma. Waar de uitwedstrijd nog in de laatste minuut werd beslist door Veerhuys, was het deze avond minder spannend. Veerhuys begon fel en zette hoog druk. Hovo parkeerde de bus en probeerde vanuit de lange bal kansen te creeeren hetgeen soms ook nog wel lukte, maar mede door de sterke verdediging en de goed keepende Jaap kwamen hier geen doelpunten uit.

Ook de thuisploeg kreeg kansen maar vooralsnog kwamen hier ook geen doelpunten uit. De ruststand was 0-0. De tweede helft begon wat ongelukkig. Hovo kwam op 0-1 uit een slecht weg gewerkte vrije trap. Veerhuys liet het er niet bij zitten en bleef gewoon goed voetballen en al snel werd het 1-1. Nasir schoot de variant van een vrije trap prima binnen (met dank aan Thijs). Al  snel volgde de 2-1 van Brasen en nu moest de uitploeg wel naar voren gaan voetballen als ze nog wat wilden. Hierdoor ontstond er meer ruimte en daar wist Veerhuys  C1 wel raad mee. Met goed combinatie voetbal scoorde Sepp de 3-1 een mooi doelpunt. Ook de 4-1 kwam van de voet van Sepp. Vlak voor tijd bracht Tijn de eindstand op 5-1. Al met al een prima avond en deze wedstrijd mag met recht een team prestatie genoemd worden.   Goed gedaan weer boys!