Veerhuys C1Veerhuys C2

TOP Veerhuys C1 kampioen West 1

By mei 21, 2013 No Comments

image20-5-2013. Veerhuys C1 won zowel de voor en najaars competitie en evenals de D1 werd het team ook algeheel kampioen West 1 in sporthallen Zuid te Amsterdam. Coach Papa was zeer trots op zijn team, waarvan de meeste spelers al 3 a 4 jaar vanaf de kleintjes zijn begonnen met zaalvoetbal binnen de Veerhuys jeugdafdeling onder zijn leiding.

Ondanks dat het team deze dag niet compleet was (Jacey, Arie en Dave waren door veldtoernooien  verhinderd) werd de finale met overmacht gewonnen van Volendam. Het werd maar liefst 9-3 en Veerhuys C1 liet Volendam C1 compleet kansloos. Jorg Ooievaar was met 5 goals in de finale de topscoorder en een mooier afscheid van deze topper die naar Ajax gaat konden we ons niet wensen. Volgens velen is dit waarschijnlijk het sterkste team van Nederland in de zaal C competitie, mits het team compleet is. Veerhuys groeide met de wedstrijd in dit leuke toernooi der kampioenen.image

In de finale werd Volendam dat eerder Marlene had uitgeschakeld met zeer technisch voetbal van Hoornse zijde echter kansloos gelaten. Na de prijsuitreiking werd bekend dat het team uitgenodigd is voor de Nederlandse titel voor C jeugd te Wijchen op 15 juni. Dan zijn er echter ook nog allerlei veldtoernooien en we willen de belangen niet verstrengelen. De tripple A is in ieder geval binnen en de fraaie beker staat nu bij onze aanvoerder op een mooie plek. Het was een topjaar  en een eer om met deze C1 te mogen werken, volgend jaar gaan we proberen dit resultaat met deze groep te evenaren bij de B junioren.

Complimenten ook aan de kampioenen in hun klasse namelijk de Veerhuys C2 (bestaande uit 1e jaars C) en het Veerhuys /Purmerend C team dat zich had geplaatst maar helaas afwezig was  i.v.m. een buitenlands veld toernooi. De Veerhuys C2 eindigde als zesde om de titel West 1 door o.a.  nipt verlies tegen Vennewater C1( 1-2) en  Marlene C1 ( 0-1.).

Veerhuys C1 werd kampioen deze dag met de volgende spelers: Levie, Jorg, Dres, Nick, Zico, Daan B, Daan W, en Matthijs. Speciale dank ook hier aan onze Jeugdsponsor RICOH en aan Ellen en Jeroen die het team mede bijstonden op deze finaledag.Ricoh

Adri.

[nggallery id=48]