NieuwsVeerhuys D2Veerhuys D3

Spirit O13.1- Veerhuys O13.2 (2-8), Veerhuys D3 speelt 4-4

By oktober 6, 2021 No Comments

Foto’s: Fred Homan

6-10-2021.

Veerhuys D2 

Veerhuys D2 speelde deze woensdagavond uit tegen Spirit D1. Lars en Sem waren verhinderd vanwege veldvoetbal. Het was dus even zoeken zonder beide verdedigers. Veerhuys D2 was sterker dan Spirit, maar de  jonge thuisploeg kwam wel op 1-0. Al snel volgde de gelijkmaker. Wederom was Spirit D1 alert op een verkeerde breedte bal en uit de onderschepping werd het 2-1. Ook nu weer volgde de gelijkmaker vrij snel.

Na de pauze maakte coach Omar een omzetting en dat had direct succes. Thijs ging in de spits spelen en scoorde binnen een paar minuten een onvervalste hattrick (2-5). Het team kreeg  in deze sportieve wedstrijd net als in de eerste helft legio kansen om nog verder uit te lopen , het vizier stond nu wel scherper. Met Wouter achterin werd er niets meer weg gegeven en werd de voorsprong gestaag uitgebouwd door onder andere goals van Nout, Damian en Chivo. Veerhuys O13.2 blijft winnen en gaat ongeslagen aan de leiding met vier  winst wedstrijden op rij.

Foto’s O13-2: Fred Homan


Veerhuys D3

Team Veerhuys O13.3 speelde een prima pot uit bij Hovo D3. Deze wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkspel. De doelpuntenmakers waren  Mats 2x, Dyon en Sam beiden 1x. De Veerhuys goals kwamen tot stand uit mooie combinaties en dat gaat dus de goede kant op met onze nieuwelingen. Knap gedaan. Tot de volgende training boys.