Veerhuys D3

Spil D1- Veerhuys D3 4-4

By februari 20, 2016 No Comments

19-2-2016.

De titelstrijd tussen de beide koplopers ’tSpil D1 en Veerhuys D4 eindigde ditmaal ook weer onbeslist. Het werd 4-4 maar dat zag er lange tijd niet naar uit. Veerhuys D3, zonder de geblesseerde Jim en op vakantie zijnde Wes, begon zeer scherp aan de wedstrijd en kwam met fraaie combinaties op een 0-2 voorsprong tegen de thuisploeg. Verdedigend werd geen kans weggegeven en de grotere spelers van t Spil wisten niet waar ze het zoeken moesten. Toch werd het door een onoplettendheid 1-2. De D3 bleef echter goed in de focus spelen met snelle omschakelingen en liep uit naar 1-4. De goals waren van Daniel 3x en Jelle 1x. Na de wissel bleven er kansen volgen voor de D3 , maar de keeper van T Spil liet zich niet meer verrassen, hij stond steeds goed in de baan van het schot. Bovendien vergat de D3 te variëren in de 1 op 1 situaties voor de keeper. Een sleep of een stift werden niet gedaan en dat was jammer.

Langzamerhand trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe. Uit een vrije trap schoot hun grootste speler, die in de eerste helft geel kreeg, N

Kick Braspenning hard binnen. Hierbij stond Robin in de korte hoek, de hoek die al afgedekt was door het muurtje, dus de bal ging snoeihard in de rechter hoek. Dit moment bleek het kantelmoment te zijn. Veerhuys moest een aantal omzettingen maken en ook de vermoeidheid begon mee te spelen. Melle speelde een sterke wedstrijd.Het team  kon echter niet verhinderen dat Braspenning nog 2x scoorde vanaf links middels harde schoten. In het slot offensief toen Jan nog hard onderuit werd gehaald, de dader werd niet bestraft,  belandde in de laatste seconde een schot van Melle nog boven op de lat. Het gelijke spel voelde als een nederlaag. Aan de andere kant alle complimenten voor de D3 , de boys knokten hard en hadden het merendeel van de wedstrijd het beste van het spel, maar op de crusiale momenten schortte het in de afronding. Veerhuys D3 is en blijft ongeslagen dit jaar en dat is voor het nog jonge team ook een groot compliment waard. De volgende wedstrijd is tegen de Landbouw D1. Veerhuys D3 mist dan een aantal spelers vanwege vakantie.