NieuwsVeerhuys 1

Speeldagenkalender Eredivisie & loting

By juni 6, 2021 No Comments

In de bijlage de speeldagenkalender voor het seizoen 2021/`22 en tevens de loting in het seizoen 2021/`22 voor wedstrijden in de 1ste fase.

NL team

In de voorbereiding op het EK staat er een tweeluik tegen de wereldkampioen op het (voorlopige) programma. Argentinië komt dan naar Nederland voordat zij afreizen naar Litouwen. Het heeft tot gevolg dat hierdoor de programmering in de maand september niet meer aansluit bij de eerdere publicatie van de speeldagenkalender.

Wijzigingen in september

Vrijdag 3 september      wordt uitwijk voor wedstrijden die we later niet kunnen plannen, dit geldt niet voor teams met (geselecteerde) internationals

Vrijdag 10 september    wordt speelronde 1

Vrijdag 17 september    wordt speelronde 2

1ste fase loting wedstrijden

Maandag 10 mei is de loting verricht voor de wedstrijden in de 1ste fase van het seizoen 2021/`22. Zoals bekend spelen alle teams 12 wedstrijden, per pot wordt één team uitgeloot. In de eigen pot speel je tegen ieder team. Voor de loting zijn we uitgegaan van de ranking op 1 juli 2020. Dit is bewust gedaan omdat niet ieder team een gelijk aantal wedstrijden heeft gespeeld op het moment dat we in oktober de competitie noodgedwongen moesten staken.